IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 27.05.2023 12:31:32

Jordan mu teh besed ne bo nikdar odpustil! Pippen šokiral vse: Michael je bil grozen igralec ...

Profimedia
Na igrišču sta bila neverjetna, izjemna, fantastična, toda v odnosu med Michaelom Jordanom in Scottiejem Pippenom je kot vse kaže nekaj precej narobe.

Tako vsaj pravijo vsi tisti, ki spremljajo javne izjave tako Michaela Jordana, predvsem pa Scottieja Pippena, ki praktično v vsakem javnem nastopu malce 'ošvrkne' svojega nekdanjega soigralca. 


In nič drugače ni bilo niti tokrat. Scottie Pippen je govoril o tem, kdo je najboljši košarkar vseh časov. Vprašanje, na katerega ima košarkarski svet presenetljivo dokaj enotno mnenje. Skorajda vsi pravijo, da je to Michael Jordan. A Pippen, ki je že v preteklosti nekajkrat v tej debati stopil na stran LeBrona Jamesa, ne Jordana, misli drugače. 

"LeBron bo statistično najboljši igralec, ki je kadarkoli igral košarko. In noben se ne more in se ne bo mogel meriti z njim. Ga to dela najboljšega košarkarja, ki je kadarkoli igral košarko? To bom prepustil debati. Sam ne verjamem, da obstaja najboljši vseh časov. Košarka je ekipni šport. En igralec ne more storiti vsega sam. Videl sem Michaela Jordana igrati za Chicago, preden sem jaz prišel tja. Tudi vi ste ga videli igrati. Bil je grozen igralec in bil je grozen soigralec. Ves čas je igral 'ena na ena', jemal je slabe mete. Potem smo pa kar naenkrat postali ekipa in začeli zmagovati. In vsi so pozabili, kdo je bil Michael prej," je razložil Pippen. In dvignil ogromno prahu.

Članki iz rubrike