blagajna, denar, kraja Svet24.si

V centru Ljubljane sta otroka učila tatinske ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

grad-poženik Necenzurirano

Bi kupili grad? Prodaja se tudi zaradi bivšega ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Redek prizor: Robert in Tina, Janez in Urška so ...

slovenski navijac - turska novinarka Ekipa24.si

Huda scena! Slovenski navijač pristopil k turški...

Kaj nam je želela sporočiti? Odkrito.si

Nova teorija zarote! Kate nam želi sporočiti, da...

slovenija navijaci Ekipa24.si

Vroče kalkulacije! Kaj se mora zgoditi, da ...

ku
ku
0 08.04.2023 04:52:04

Kaaaj!? Dallas je na najbolj bizaren način pokopal vse upe za uvrstitev v končnico! (video)

Profimedia
Konec upanja.

Če so navijači Dallasa še upali, da bi lahko na zadnjih dveh tekmah premagali tako Chicago kot SanAntonio, pri tem pa upali na poraz Oklahome proti Memphisu, pa je bilo upanje vse manjše iz ure v uro. Že na dan tekme je postalo jasno, kakšna je namera Dallasa po tem, ko je sporočil, da na tekmi ne bo Irvinga, Hardawaya Jr., Kleberja, Wooda in Greena. Za nameček so nato Luko Dončića omejili še na igranje v eni četrtini. 

Kljub temu pa so rezervisti Dallasa proti Chicago Bulls igrali zelo dobro, tako dobro, da je bilo vodstvo kluba verjetno strah, da bi to tekmo dobili, pa naj se to za mnoge evropske ljubitelje košarke sliši še tako bizarno. Dallas si lahko namreč s porazi zagotovil, da zadrži letošnji izbor na naboru lige NBA. Ta izbor bi v primeru, da je na loteriji dodeljen med prvimi 10 mesti, ostal v Dallasu in ne bi romal k New York Knicksom, ki so ga prejeli kot del zamenjave za Kristapsa Porzingisa leta 2019. 

Dallas je v drugem polčasu vodil že za 15 točk in bil na dobri poti do zmage, nekaj minut pred koncem pa so začeli domači košarkarji izgubljati žoge in grešiti kot za stavo, Chicago pa si je priigral zmago s 115:112. Najboljši strelec za Dallas? Luka Dončić s 13 točkami. Kar o tej tekmi pove vse ... 

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike