favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
0 28.03.2023 06:19:48

Na začetku prava katastrofa za Dončića, nato pa ... glejte, kako je Luka eksplodiral (video)

Profimedia
Košarkarji Dallasa so končno prišli do zmage.

Košarkarji Dallas Mavericks so v severnoameriški ligi NBA v gosteh s 127:104 premagali Indiano Pacers in obdržali upanje na preboj v končnico. Dallas je z zmago nad Pacers končal niz štirih porazov, za zmagovito ekipo pa je slovenski zvezdnik Luka Dončić v 28 minutah dosegel 25 točk, sedem podaj in šest skokov.

Le nekaj ur pred tekmo je vodstvo lige NBA sporočilo, da bo Dončić lahko igral proti Indiani, saj je preklicalo 16. tehnično napako v sezoni, ki jo je prejel ob porazu proti Charlotte Hornets s 104:110. To je bila že druga tehnična napaka Dončiću v sezoni, ki jo je vodstvo tekmovanja preklicalo, s tem pa se je izognil suspenzu ene tekme.

Začetek tekme za Dončića še zdaleč ni bil spodbuden, saj jo je začel s šestimi zaporednimi zgrešenimi meti, prvič pa je koš zadel po šele osmih minutah igre. Kidd se je odločil, da ga vrne na klop, Dončić pa se je na parket vrnil po petih minutah druge četrtine. Od tistega trenutka pa je Dončić spomnil na svoje najboljše predstave v ligi NBA, Dallas pa je imel vse niti igre v svojih rokah in je držal prednost pred Indiano. Še več: ob uspešnih akcijah se mu je na obraz vrnil tudi nasmeh.

Pred zadnjo četrtino je Dallas vodil z 99:74, Dončić pa v zadnjih 12 minutah ni več stopil na parket. Enostavno ni bilo več potrebe ob velikem vodstvo Dallasa, ki je slavil s 127:104.

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike