Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
0 26.03.2023 09:06:26

Prava drama v ZDA zaradi Dončića! Je res to krivo za to, da je izgubil nasmeh na obrazu?

Zadnji medijski nastop Luke Dončića je dvignil ogromno prahu.

Dallas se je po novem porazu s Charlotte Hornets še za korak oddaljil od končnice in ne le to, padel je na enajsto mesto, ki ekipi iz Teksasa na koncu ne bi prinesla ničesar. Razen predčasnega konca sezone. 

Po porazu je pred medije stopil tudi Luka Dončić in šokiral s svojim nastopom. Bil je popolnoma brez volje, vdan v usodo. kot je razkril, ni kriva le košarka, temveč ima tudi drugačne težave, a o svojem zasebnem življenju ne želi govoriti. 

Te njegove besede so sprožile ogromno ugibanja ameriških medijev, še več pa je bilo namigovanj na družbenih omrežjih. Navijači so kot glavni razlog za to, da je  slovenski zvezdnik izgubil nasmeh na obrazu, izpostavili prihod Kyrieja Irvinga. On naj bi bil tisti, ki naj bi veliko prispeval k takšnemu stanju. Češ, da je 'uničil' že ogromno dobrega vzdušja v ekipah NBA in da ne bi bili presenečeni, če bi se kaj podobnega zgodilo tudi v Dallasu. 

Na drugi strani pa so se oglasili ameriški novinarji, ki so takoj zavrgli takšne teorije, češ, da je Irving pravi profesionalec in da še zdaleč ni on kriv za slabo vzdušje. Znani novinar ESPN Tim McMahon je na primer zapisal: "Rezultati Dallasa po tem, ko je prispel Kyrie Irving so vsekakor veliko razočaranje. A o njegovem profesionalizmu in pojavi v slačilnici v tem kratkem obdobju v Dallasu sem slišal samo besede hvale. Kriviti Irvinga za frustracije Luke Dončića ni pošteno niti pravilno."

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike