Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
1 23.03.2023 08:42:06

Dallas se bo pritožil! Sodniška 'kraja' močno odmeva, glejte, kaj so delivci pravice naredili Mavsom! (video)

Profimedia
V tretji četrtini tekme med Dallasom in Golden Statom je prišlo do nadvse spornega trenutka.

Luka Dončić se je vrnil na tekme Dallasa, a na prvem obračunu po vrnitvi ni bil ravno zadovoljen. Dallas je moral priznati premoč Golden Statu, ki je slavil s 127:125. 

Dvoboj je zaznamovala tudi malce sporna sodniška poteza, zaradi katere se pri Dallasu počutijo močno oškodovane. Tako zelo, da se bodo na to napako pritožili, o tem dogajanju pa je brez dlake na jeziku spregovoril lastnik kluba Mark Cuban.


Zgodilo se je proti koncu tretje četrtine, po minuti odmora so košarkarji Dallasa mislili, da bo žoga njihova, kar so sodniki tudi dosodili, a so med odmorom žogo naknadno dosodili gostom, ki so darilo sprejeli z odprtimi rokami. Luka Dončić in soigralci so bili vsi na drugi polovici, Golden State pa je žogo izvajal pod košem domače ekipe in zadel.

"Naj razložim vsem tistim, ki se sprašujete, kaj se je zgodilo proti koncu tretje četrtine. Sodnika je dosodil žogo Mavsom. To je v dvorani rekel tudi uradni napovedovalec. Sledila je minuta odmora, med tem pa so sodniki spremenili odločitev, nam pa sploh niso sporočili. Videli so, kako so se košarakrji postavili, da bodo izvajali izpod koša, na drugi strani pa so dali žogo Bojevnikom. Nič nam niso rekli, to je bil lahek koš za goste. Noro, da so na koncu slavili ravno za dve točki. Verjetno najslabša sodniška odločitev v zgodovini lige NBA, samo povedati bi nam morali, pa bi bilo vse dobro," je sporočil Cuban.

Viri znotraj kluba so razkrili, da se bodo Mavsi na to napako pritožili, zelo malo verjetno pa je, da bo to karkoli spremenilo.

Značke: dončić, dallas

Članki iz rubrike