stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ku
ku
0 22.03.2023 13:08:39

Alkohol? Stres? Terapije? Morant prvič po incidentu razkril, kaj se je dogajalo: Moja največja težava je bila ...

Profimedia
Ja Morant je prvič po izbruhu škandala stopil pred sedmo silo.

Ja Morant je pred tedni zakuhal odmeven škandal. Po tekmi z Denverjem, ki je bila na sporedu 4. marca, se je na družabnih omrežjih oglasil v živo in se hvalil s pištolo, vodstvo lige NBA je sprožilo preiskavo, po devetih tekmah suspenza pa se zdaj lahko vrne na tekme.

Pred četrtkovim obračunom s Houstonom je prvič po izbruhu incidenta stopil pred sedmo silo in razkril, kaj se je dogajalo. "V zadnjih tednih sem se veliko učil. Vzel sem si čas zase, da se izboljšam. Pred menoj je proces, ki bo še trajal. Moram biti boljši jaz, v red moram spraviti zasebno življenje. Predvsem moram biti bolj odgovoren. V preteklosti sem naredil napake, ki niso škodovale zgolj meni, ampak tudi moji družini, soigralcem in ekipi, za kar mi je zelo žal," je uvodoma dejal Morant.



Na očitke, da ima težave s popivanjem, je odgovoril: "Nimam težav z alkoholom, nikoli nisem imel tovrstnih težav. Pomoč sem potreboval zaradi drugih zadev, moram se naučiti, kako se spopasti s stresom. Zdaj bodo dejanja govorila o meni, to je najpomembneje in na to se bom zdaj osredotočal. Res sem zelo vesel, da sem spet skupaj s soigralci. Ni bilo lahko, ko sem bil stran od njih. Poslal sem jim sporočilo, se jim opravičil, res me je bolelo, ko nisem mogel biti zraven. Moja največja težava je bila stres, ampak sem poiskal ustrezno pomoč in mislim, da mi bo to zelo pomagalo."

Morant bi lahko zaigral že v četrtek, po dolgem počitku pa naj bi bil eden najboljših igralcev lige NBA sprva le rezervist. Trener Memphisa Taylor Jenkins si ne želi tvegati kakšne poškodbe, konec koncev se bo aprila začela končnica lige NBA, v kateri bodo Moranta še kako potrebovali.

Značke: morant, nba

Članki iz rubrike