900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
0 17.03.2023 09:56:49

Črni oblaki so se zgrnili nad Slovence v ligi NBA! Noro, kaj se dogaja Dragiću!

Profimedia
Nič kaj prijetno obdobje za slovenske košarkarje v ligi NBA.

O tem, da Luki Dončiću še vedno nagaja poškodba stegenske mišice in da bo zaradi tega izpustil še četrto zaporedno tekmo, in sicer obračun z Los Angeles Lakers, smo že poročali. 

Trenutno pa se zdi, da so se nad vse tri slovenske predstavnike v ligi NBA zgrnili črni oblaki. Goranu Dragiću je po tem, ko se je Chicago odrekel njegovim uslugam, uspel sanjski prestop k Milwaukeeju, ki je tudi letos kandidat za naslov. A Dragić še ni nastopil za svoj novi klub. Kaj se dogaja z njim? Iz vrst kluba že nekaj časa govorijo o tem, da naj bi bil izkušeni Slovenec nared za krstni nastop, a ga po poročanju ameriških medijev še vedno ovira poškodba kolena. Milwaukee Bucks so sicer doma izgubili proti Indiani Pacers s 123:139, že pred dnevom pa so postali prva ekipa, ki si je že zagotovila končnico. 

Po poškodbi zapestja pa se je vrnil Vlatko Čančar, ki je prav tako moral izpustiti nekaj tekem Denverja. In kot kaže na njegovo trenutno minutažo, spet dobiva le drobtinice in si bo moral spet prigarati večji kos igralnega časa na parketu, ki ga sicer v letošnji sezoni dobro izkorišča. Košarkarji Denver Nuggets so namreč ponoči v Detroitu premagali Pistons s 119:100. Čančar je igral le minuto za zmagovalce in v tem času v statistiko vpisal skok.

Članki iz rubrike