embalaža Svet24.si

Sodišče zadržalo določbe, ki bi ukinile ...

dolina triglavskih jezer, triglavska jezera Svet24.si

Policijski helikopter v dolino odpeljal ...

andrej-hohlun, rusija, ukrajina Necenzurirano

Država zamrznila vilo nad Portorožem, ki je v ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

cineplexx, Siddharta Njena.si

Po mesecih govoric uradno: Siddharto zapušča ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

ku
ku
0 22.12.2022 05:57:55

Sladko maščevanje! Po šokantni izključitvi je Luka Dončić utišal vse, glejte, kaj mu je uspelo! (video)

Profimedia
Dallas je še drugič zapored gostoval pri Minnesoti.

Verjetno se vsi spominjate burnega dogajanja pred dvema dnevoma, ko je bil Luka Dončić izključen na gostovanju pri Minnesoti. Zaradi domnevno neprimernih besed sodnikom je v tretji četrtini prejel dve tehnični napaki napaki, zato je moral predčasno v garderobo. 

Dallas je v noči na četrtek še enkrat pomeril z Minnesoto, tokrat pa je Luka Dončić poskrbel za maščevanje. Osebno in ekipno. Dallas je namreč prekinil niz dveh zaporednih porazov ter na gostovanju zmagal s 104:99. Slovenskemu zvezdniku je le en skok zmanjkal do novega trojnega dvojčka, obračun je končal s 25 točkami, desetimi asistencami in devetimi skoki.

Dallas bo dlje časa bret Maxija Kleberja, ki je prestal operacijo, prav tako ne morejo računati niti na Doriana Finneyja-Smitha in Josha Greena, sta se pa v ekipo vrnila Dwight Powell in Tim Hardaway Jr.

Obračun v Minnesoti je bil izjemno izenačen, kocka o zmagovalcu je padla šele v zadnjih minutah tekme. Ključno je bilo vsekakor to, ko so košarkarji Dallasa poskrbeli za pet zaporednih trojk in povedli 97:89. Nato je a vodstvo Dallasa z 99:94 zadel še Dončić, po izvajanju prostih metov pa sta zmago potrdila slovenski zvezdnik in Dindwiddie.

Dallas bo v noči na soboto gostoval pri Houston Rockets, nato pa sledi božična poslastica: na božični dan bo ob 20.30 po slovenskem času Dallas gostil Los Angeles Lakers.

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike