Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
23.10.2022 11:20:28
Deli članek:

IQ 1000! Dončić je takoj vedel, kako bo zaključil akcijo, novi soigralec razkril nore podrobnosti!

Profimedia

Novi član Dallasa je navdušen nad Luko Dončićem.

Christian Wood se je pred začetkom nove sezone pridružil Dallasu, Mavericksi so z njim končno dobili visokega igralca, ki so ga iskali že nekaj časa. Za zdaj se je izkazal za odlično okrepitev, Slovencu bo vsekakor v veliko pomoč. In kako je igrati ob boku enega največjih zvezdnikov lige?

"To je neverjetno. Saj sploh ne vem, kaj naj izpostavim," je o Dončiću dejal Američan, ki je k zadnji zmagi Dallasa dodal 25 točk in 12 skokov, ter dodal: "Kaj vse naredi v napadu, podaje, ki jih razdeli med soigralce, kako ponese celotno ekipo ... To je neverjetno. Lani sem igral proti njemu, letos z njim in moram povedati, da je to popolnoma drug svet."

Prisotno novinarko je zanimala tudi podrobnost s tekme. V eni od akcij je Dončić najprej blokiral met tekmeca, nato vodil hiter protinapad napad in na alley-oop podal Woodu. Kako je on videl vse skupaj? "Ves čas je vedel, kaj bo naredil. Rekel mi je, naj bom tam pod košem in naj ujamem žogo za alley-oop. To je še ena od teh stvari, zaradi katerih je res neverjeten," je z nasmeškom na ustih razlagal Wood.