Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 27.05.2022 20:05:04

Dežurni kritik udaril z vso silo! Poglejte, kaj vse je zletelo proti Luki Dončiću! To so hude obtožbe!

Profimedia
Luka Dončić je kljub njegovim dosežkom v končnici na udaru kritikov.

Golden State se je v konferenčnem finalu izkazal za pretrd oreh in nepričakovano dolga sezona Dallas Mavericksov se je po okroglih 100 tekmah (če seštejemo redni del in končnico) zaključila.
Warriorsi so bil v tej seriji preprosto boljši in kvalitetnejši nasprotnik, ki ni dopustil novega presenečenja precej manj izkušene teksaške zasedbe. V peti tekmi je svoj najslabši polčas v končnici odigral tudi slovenski košarkarski as Luka Dončić in upanja za četo Jasona Kidda je bilo hitro konec.

Ob tem je bilo kristalno jasno, da bodo eno redkih priložnosti hitro zgrabili tudi najglasnejši kritiki prvega zvezdnika Dallasa. Med njih sodi tudi televizijski komentator Skip Bayless, ki je po LeBronu Jamesu očitno našel novo tarčo za ostre puščice.

Oprostite mi za to, ampak jaz ga resnično ne vidim kot superzvezdnika. Ko sem si ogledal sinočnjo tekmo, sem si rekel, da je preprosto precenjen. Žal mi je, ker si želim, da bi bil on naslednji obraz lige NBA. Ima določeno karizmo, zdi se mi, da si svet želi, da bi to bil on, a jaz nisem prepričan, da je on tega sposoben. V nobenem pogledu ni superzvezdnik," je zadnjo predstavo Dončića in Dallasa komentiral Bayless, ki je podobne komentarje otresal tudi med serijama z Utahom in Phoenixom. Pa vemo, kako se je končalo in kaj najbolj spodbudi Luko.

Članki iz rubrike