mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 21.05.2022 07:31:17

Uff, tole boli ... Prvi zvezdnik bojevnikov takole zbodel Luko Dončića in njegove soigralce (video)

Profimedia
Golden State je na polovici poti do uvrstitve v veliki finale lige NBA, kar bi bil za ekipo iz San Francisca že šesti nastop na zadnji stopnički od leta 2015 dalje.

V tem času so si bojevniki trikrat nadeli šampionske prstane, a do tja je še daleč in ne gre hiteti. Serija finala zahoda se zdaj seli v Dallas, kjer denimo niti prva ekipa rednega dela (Phoenix) ni imela možnosti. Je pa Golden State na domačem parketu opravil dobro delo.


Prvi mož zmagovalne ekipe Stephen Curry je sicer izgubil interni dvoboj zvezdnikov z Luko Dončićem. A to seveda na koncu ne šteje. Ljubljančan je igral minut več (38:37) in dosegel deset točk več (42:32). Ostali statistični pokazatelji so izenačeni. Luka je zbral osem podaj in pet skokov, Steph pa ravno obratno - osem podaj in pet skokov. Medtem ko je Luka zadel pet od desetih metov za tri točke, jih je Steph zadel šest od desetih. Luka je ukraden tri in izgubil dve žogi, Steph je ostal brez ukradene žoge, trikrat pa jo je izgubil.

A na koncu je bil zvezdnik Golden Stata tisti, ki se je lahko šopiril na parketu. Še posebej pa je zablestel z gesto po trojki s sireno za konec napada, dobro minuto pred koncem srečanja, ko je svojo ekipo potegnil na nedosegljivih plus deset (122:112). Ob navdušenju dvorane je nagnil glavo na roki, nakazoval na spanec, ter tako Luki Dončiću in njegovi ekipi zaželel lahko noč. Se vidimo na naslednji tekmi ...

Članki iz rubrike