premk1 Svet24.si

Francki se mož oglaša z drugega sveta

škorpijon, linz Svet24.si

Škorpijona prinesla z dopusta na Hrvaškem?

sds, janez janša, Necenzurirano

Demontaža druge republike #kolumna

golob jansa bobo Reporter.si

Kako Janša Goloba blati pred Evropo - in kako ...

imgonline-com-ua-twotoone-49R0E54WwN2Z3bU Ekipa24.si

To lahko samo Hojs! Odziv na epsko zmago nad ...

Domen in Luka Odkrito.si

Veste, kdo sta ta dva SLOVENCA? Sta SVETOVNO ...

delius-barisic Ekipa24.si

Konec dvomov! Iz Olimpije prišlo sporočilo, ki ...

ku
ku
1 20.05.2022 13:38:35

Golden State nad Luko Dončića z Jessico Alba! Kako? Zakaj?

Danes ponoči bo v San Franciscu druga tekma finala zahodne konference med Gold State Warriorsi in Dallasom Luke Dončića.

Na prvi tekmi so bili 'bojevniki' precej boljši od slovenskega asa in soigralcev. Toda to je bila šele prva tekma (danes ponoči je na sporedu druga) in zgodi se lahko še marsikaj (spomnimo, da je Phoenix vodil v zmagah z 2:0 proti Dallasu). 

In prva tekma finala končnice zahoda je bila največja tekma, do zdaj odigrana v dvorani Chase Center v San Franciscu (Warriorsi so se iz Oaklanda preselili v Frisco leta 2010, ko so igrali finale).  

Vseeno še danes navijači v Friscu niso enotni. Na prvi tekmi finala z Dallasom so bili gledalci na tribunah v različnih barvah, čeprav je klub na vsak sedež položil priložnostne rumene majice, da bi se gledalci oblekli in tako na poseben način spodbudili ekipo. 

Veliko gledalcev je poziv kluba zanemarilo in ostalo v svojih oblačilih, kar je razjezilo navijače, ki so oblekli rumene majice. Med njimi je bila tudi velika hollywoodska zvezda Jessica Alba. Ta sicer ni znana kot navijačica Warriorsov, večkrat pa so jo opazili na tekmah lig NBA in NCAA. No, potem pa so prek družbenega omrežja pozvali vse navijače naj za drugo tekmo ... "Nosite majice! Če jo lahko Jessica Alba, jo lahko tudi vi. In vsem okoli sebe povejte, naj jih oblečejo!"

Članki iz rubrike