Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
10 25.04.2022 10:51:11

KAAAJ?! Uradno potrjeno, da so DONČIĆA OKRADLI SODNIKI! Kje? Kako? TU SO PODROBNOSTI!

Četrta tekma Utah – Dallas je dobila izjemno zanimiv dodatek.

Saj veste, Dallas je dobre pol minute pred koncem vodil 99:95, nato pa izgubil tekmo z 99:100 po dveh točkah in dodatnem prostem mestu Donovana Mitchella, dveh zgrešenih prostih meti Dwighta Powella in zabijanju Rudyja Goberta. No, liga NBA pa je skesano sporočila, da je v tem zaporedju dogodkov prišlo tudi do hude sodniške napake. In to ravno v tisti akciji, s katero je Mitchell vodstvo Dallasa za štiri točke takoj uspel znižati na eno samo. 

Kot so pojasnili po pregledu sodniških odločitev, bi sodniki nedvomno morali zapiskati prekršek v napadu prvega zvezdnika Utaha. Že res, da je bilo vse v redu, ko je Mitchell v tisti akciji poskusil drugič, zadel, Luka Dončić pa je ob tem storil osebno napako. Toda ob prvem poskusu Američana, je ta z roko udaril glavo Powella in je s tem pridobil prednost tako pri metu kot pri tem, da je s skokom prišel do svoje odbite žoge. 

“Mitchell je iztegnil roko proti Powellu in ga zdel v obraz, zato ta ni imel možnosti, da bi ga izzval ob metu na koš – napaka sodnikov, da niso zapiskali,” so zapisali v poročilu, objavljenem na uradni strani lige NBA. Kar seveda ne spremeni ničesar. Končni rezultat ostaja, izid v zmagah je izenačen na 2:2 in s tem izidom se moštvi v noči na torek podajata v peto tekmo v Dallasu.  

Članki iz rubrike