pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 24.04.2022 01:18:20

JOOOOJ! Luka se je VRNIL, BLESTEL, potem pa se je ZGODILO TOLE! Boleče, da bi bilo težko bolj!

Prava drama v Salt Lake Cityju.

Luka Dončić se je, potem ko je izpustil prve tri tekme prvega kroga končnice to noč vrnil na parket. In to zelo uspešno, če gledamo njegov osebni učinek, saj je dosegel 30 točk in nanizal nekaj sijajnih akcij. Toda po pravi drami v zaključku tekme, v katerem je Dallas zapravil nemogoče, se je zmage 100:99 veselil Utah in izdi v zmagah izenačil na 2:2. Dončić je manj kot 40 sekund pred koncem zadel noro trojko za vodstvo 99:95, a to Dallasu ni zadostovalo.

Utah je sicer bolj vstopčil v temo, vodil za 15 in polčas dobil za 12, vendar pa se je Dallas izstrelil v drugi del, Dončić je igral vse bolje in kmalu so bile stvari izenačene. V zadnji četrtini sta se mostvi izmenjevali v vodstvu, v zaključku pa je stvari v svoje roke vzel Dončić, izpeljal nekaj ključnih akcij, nato pa tudi prek svjojega starega "sovražnika" Rudyja Goberta zadel tisto trojko. Treba je priznati, da jo je tudi proslavil, kot da je zmagovita, a je Utah imel drugačne načrte.

Najprej je Donovan Mitchell zadel ob osebni napaki in bil uspešen še s črte protih metov. Nato pa je Dončić sijajno našel Dwighta Powella, a po prekršku nad njim je Kanadčan zgrešil oba prosta meta. Na drugi strani je Mitchell podal Gobertu na zabijanje, a je Dallasu ostalo dovolj časa za zadnji napad. V katerem pa gostje iz Teksasa niso uspeli priti do izdelanega meta. Dončić je dolgo držal žogo in bil povsem zaprt, Spencer Dinwidie pa je na koncu metal iz nemogočega položaja.  

Značke: doncic, utah, dallas

Članki iz rubrike