Možganska kap Svet24.si

Prebivalstvo se pospešeno stara, starejši pa so ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

ku
ku
0 22.04.2022 09:43:58

Kdaj se vrača DONČIĆ?! V klubu naj bi se odločili že pred zadnjo tekmo, navijači in oboževalci NA NOGAH!

Profimedia
Košarkarji Dallasa so na tretji tekmi prvega kroga končnice severnoameriške lige NBA v Salt Lake Cityju ugnali Utah Jazz s 126:118 in v boju na štiri zmage povedli z 2:1. Vnovič je zaradi poškodbe manjkal slovenski zvezdnik moštva iz Teksasa Luka Dončić.

Pri Dallasu je z 31 točkami blestel Jalen Brunson, Spencer Dinwiddie jih je dosegel 20, Nemec Maxi Kleber pa 17. Na nasprotni strani je 32 točk dosegel Donovan Mitchell, Hrvat Bojan Bogdanović pa 24.

Ne gre spregledati, da je Dallas v Salt Lake Cityju slavil prvič po več kot šestih letih. Naslednja tekma bo na sporedu v soboto. "V sovražnem okolju, proti zelo dobri ekipi, ki izvrstno trenira, smo prišli v položaj, da lahko zmagamo in to izkoristili," je po tekmi dejal trener Dallasa Jason Kidd.


Dončič ima še vedno poškodovano levo mečno mišico. To si je poškodoval na zadnji tekmi rednega dela sezone 10. aprila proti San Antonio Spurs.

Poškodba se ob rehabilitaciji izboljšuje in 23-letni prvi zvezdnik Dallasa je že treniral tudi z ekipo, a za današnji nastop še ni bil 100-odstotno pripravljen.

Vprašanje je, kdaj se bo vrnil na parket. Nekateri so ga napovedovali že danes, po drugi strani pa bo vodstvo kluba verjetno zagovarjalo popolno okrevanje, saj gre Dallasu tudi brez Dončića v uvodnem krogu končnice na parketu dobro. Ne glede na to, iz Dallasa prihajajo informacije, da so v klubu že pred tretjo tekmo načrtovali vrnitev na četrti tekmi, ki bo prav tako na sporedu v Salt Lake Cityju.

Značke: dallas, dončić

Članki iz rubrike