dsoprizidek Svet24.si

Brez tujcev bi oddelke v novomeškem domu ...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Je Pečnik načrtno zapeljal ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

ku
ku
0 21.04.2022 07:00:51

EVFORIJA na vrhuncu: Ne boste verjeli, kdo prihaja v STOŽICE! Vstopnice gredo za med, pa komaj so jih dali ven!

alesfevzer.com
Slovenski košarkarski klub Cedevita Olimpija se bo v četrtfinalu evropskega pokala na domačem parketu pomeril s turškim Bursasporjem. Slednji je v osmini finala presenetljivo v gosteh po podaljšku s 103:95 premagal ekipo Partizana.

Turki so na sredini tekmi podaljšek izsilili po trojki Johna Hollanda sedem sekund pred iztekom sirene, na drugi strani pa je Kevin Punter zgrešil met za zmago. V podaljšku so nato košarkarji iz Burse zasenčili domačine in se presenetljivo uvrstili v četrtfinale.

Tam se bodo pomerili s Cedevito Olimpijo, s katero so si razdelili zmago v skupinskem delu tekmovanja. V začetku novembra so Turki doma slavili s 93:84, na povratni tekmi pa so bili v Ljubljani slovenski košarkarji boljši s 103:86.



Olimpija, ki bo zaradi boljšega izkupička v skupinskem delu dvoboj četrtfinala (27. april) igrala na domačem parketu, je v osmini finala v torek ugnala prav tako turško ekipo Turk Telekoma s 93:80. Vstopnice so že v prodaji, dobite pa jih lahko na uradni spletni strani ljubljanskega kluba. 

Boljši iz obračuna Cedevita Olimpija - Bursaspor bo v polfinalu igral z zmagovalcem tekme Gran Canaria - MoraBanc Andorra.

Članki iz rubrike