stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ku
ku
25 22.11.2021 08:30:47

V GLAVO! Kidd se zaveda, kaj pomeni igrati BREZ DONČIĆA, takšnega pojasnila pa še ne: Ta ekipa je ...

Profimedia
Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je zaradi poškodbe izpustil še tretjo zaporedno tekmo svojih Dallas Mavericks v severnoameriški ligi NBA. Tudi na tej pa so košarkarji iz Teksasa parket zapustili sklonjenih glav, saj so bili v domači dvorani Los Angeles Clippers boljši s 97:91.

Mavericks so po polčasu vodili za točko, odločilna pa je bila tretja četrtina domačih, ki so obrnili potek dvoboja in si priigrali devet točk naskoka. V zadnjem delu te prednosti niso več izpustili iz rok, čeprav se je Dallas nekajkrat približal na vsega tri točke.

Vseeno je zmaga ostala v Los Angelesu, za Clipperse je 29 točk dosegel Paul George, 23 pa jih je dodal Reggie Jackson. Pri gostih iz Teksasa je bil s 25 točkami najboljši strelec Kristaps Porzingis, z 20 točkami pa ga je dopolnil Jalen Brunson.



Brez Luke Dončića, ki si še vedno ni opomogel po poškodbi levega gležnja in kolena, so košarkarji Dallasa izgubili še tretjo zaporedno tekmo. Vseeno ostajajo na petem mestu zahodne konference z devetimi zmagami in sedmimi porazi.

"Učimo se igrati brez Luke. Ta ekipa je bila zgrajena okoli Luke, brez njega se moramo naučiti, kako igrati. Pred tekmo je bil vprašljiv, na parketu se je še ogreval. V ponedeljek bomo opravili nov trening, bomo videli, kako se bo takrat počutil. Upam, da bo lahko igral v torek," je po tekmi s Clippersi in pred torkovo tekmo z istim tekmecem dejal trener Jason Kidd.

Značke: dončić, kidd, dallas

Članki iz rubrike