bik, polzela Svet24.si

FOTO: Podivjan bik v Polzeli poškodoval tri ...

majerič2 Svet24.si

FOTO: Branko Majerič, kmet s Ptujskega polja, ...

igor žužek Svet24.si

44-letni Igor iz Kranja odšel od doma, ni pa se ...

marcic jahta brioni Reporter.si

Jahte dobaviteljev in lobistov v zdravstvu: ...

6ba9bdb07f12d891519545f9ff1f4ccb Necenzurirano

Tako Počivalšek s proračunskim denarjem pomaga ...

harry meghan Odkrito.si

“Videti je kot njen frizer!” Strokovnjaki ...

Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Ekipa24.si

Pester večer Tine MAZE, ki je zaradi ODBOJKE ...

nu
nu
0 12.09.2021 12:32:59

NORO! Oni že vidijo DRAGIĆA V DALLASU, pripravili so mu celo ... KAR POGLEJTE! (video)

/
Neverjetna podrobnost v sloviti igrici 2K22.

Igrica sama po sebi na Slovenskem seveda odmeva še toliko bolj, saj je Luka Dončić njen promocijski obraz z naslovnice, fundacija 2K pa je tudi tvorno sodelovala pri nedavni obnovi in otvoritvi Lukovih košarkarskih igrišč v Savskem naselju v Ljubljani, kjer je delal svoje prve košarkarske korake. No, resnično izjemno zanimivo pa je, kako je ta igric pripravljena na možnost, da bi skupaj z Dončićem pri Dallasu zaigral še en slovenski zvezdnik Goran Dragić. 

Zadevo je preveril Gregor Sevšek, eden najbolj podrobnih spremljevalcev Dončićevega lika in dela ter skrbnik facebook strani njegovih navijačev ter youtube kanala, s katerega prihaja tudi priložen posnetek. Na njem pa lahko vidite, kaj se zgodi, če v omenjeni igrici Dragića pripeljete v Dallas. Igrica ima za ta scenarij več kot očitno pripravljen komentar, in sicer reporter pove, da Dragić ni želel igrati Torontu, kamor so ga poslali iz Miamija, in da je želel priti v Dallas. 

 Seveda pa ostaja vprašanje, ali so omenjeni scenarij v igrico vnesli tedaj, ko se je Dragićeva selitev v Dallas zdela praktično neizbežna. No, zdaj se zdi nekoliko bolj oddaljena, a je seveda mogoče tudi, da pri 2K vedo nekaj več. Poglejte spodaj in presodite sami ... 

Značke: dragić, igrica, dallas

Članki iz rubrike