alenka-gotar Svet24.si

Kako znani Slovenci okrasijo svoj dom?

skilyr hicks Svet24.si

Umrla 23-letnica, ki je pred letih nastopila na ...

maša2 Svet24.si

Kako ste pomagali Maši: »Želim si, da bi ljudje...

tanja frantar igor zabret-sta Reporter.si

Ko je bivša Dimnikova žena izvedela, da bomo ...

iza-login Necenzurirano

Tudi kralj banan financira Janševo televizijo

datum Odkrito.si

SVARILO! Prihaja KATASTROFA na božični dan!

peter prevc domen cene 21 dj Ekipa24.si

Peter Prevc le RAZKRIL svojo veliko SKRIVNOST, ...

nu
nu
1 10.09.2021 10:46:13

DONČIĆEVE BESEDE ZATRESLE! Igranje za Slovenijo v prihodnje? Američanom POVEDAL VSE in jih OSUPNIL!

Profimedia
Luka Dončić je pač Luka Dončić!

Sloviti novinar Mark Stein je objavil izjemno zgodbo (v celoti jo v angleščini najdete na tej povezavi) o otroštvu Luke Dončića v Ljubljani skozi prizmo prenovljenih igrišč, ki ju je slovenski superzvezdnik odprl pred kratkim. Ob koncu te zgodbe, v kateri beseda teče tudi o tem, da je Luko vedno najbolj motilo, ker na teh igriščih ni mogel igrati tudi, ko ni bilo več dnevne svetlobe, pa je Stein pisal tudi o Dončićevem nastopu na olimpijskih igrah. 

V pogovoru z njim je Dončić še enkrat izrazil svoj ponos in svoje razočaranje po tistem tako zelo nesrečnem izpadu v polfinalu in končnem četrtem mestu, je pa Steina presenetil s svojo odločnostjo spet zaigrati za Slovenijo. In spet in spet in spet. "Načrtujem, da bom vedno na voljo za svojo državo," je dejal Dončić, ki ima črko S v poklon Sloveniji tudi v svojem novem logotipu, ki ga poleg tega sestavljata še začetnici LD in številka 77. 

"Ljudje po tem poletju od mene pričakujejo še več in zdaj nosim še več odgovornosti," je poudaril, ob tem pa slovitemu novinarju - med drugim - že razkril načrte o evropskem prvenstvu jeseni leta 2022 in svetovnem prvenstvu leta 2023. Da, če je kdorkoli od njega pričakoval karkoli drugega, ga ne pozna in se je pošteno uštel.      

Značke: dončić, slovenija, stein

Članki iz rubrike