testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

ana gros af Ekipa24.si

Navijači kričijo: to je sramota! Zgodovinskih ...

ku
ku
5 19.04.2021 07:26:00

Luka DONČIĆ po enem od NAJHUJŠIH PORAZOV ostro udaril: JAZ sem kriv in povem vam, zakaj! (video)

Profimedia
Dallas je še petič na zadnjih sedmih tekmah izgubil, tokrat je brez zmage ostal proti Sacramento Kings. Ti so bili boljši s 121:107.

Na zahodu je Dallas danes ponoči vknjižil drugi zaporedni poraz in skupno peti na zadnjih sedmih tekmah. Tokrat so bili boljši Sacramento Kings in zabeležili 23. zmago v sezoni. Dallas ostaja pri 30., vse bolj pa se mu izmika šesto mesto, ki prinaša neposredno uvrstitev v končnico.

Mavericksi so zatajili predvsem v drugi četrtini, ko so Kraljem dovolili kar 45 točk, razlika pa je bila ob polčasu 17 točk. Na Dončićevih krilih so se nato poskušali vrniti ter se nekajkrat približali na le šest točk, Sacramento pa je imel vedno pravi odgovor in z zmago ohranil upe za deseto mesto na zahodu.

Dončić je dvoboj končal s 37 točkami, od tega jih je 28 dosegel v drugem polčasu. Iz igre je zadel 14 od 27 metov (od tega 4/13 za tri), nenatančen pa je bil pri prostih metih (5/10). Ob tem je dodal še osem skokov in štiri podaje, v obrambi pa je trikrat blokiral tekmece.

Po porazu je slovenski zvezdnik nastopil zelo ostro in neposredno, za poraz pa je okrivil sebe. "Nismo bili dovolj odločni. To se nam dogaja na zadnjih nekaj tekmah. Jaz sem prvi košarkar, ki se mora izboljšati. Moramo igrati bolje, močneje. Jaz moram igrati bolje. Vse se začne z mano, moram se še izboljšati," je bil samokritičen Dončić in dodal: "Iskreno ne vem, zakaj se nam to dogaja. Vem zgolj to, da se začne pri meni, saj moram znati motivirati soigralce." 

Značke: dončić, dallas

Članki iz rubrike