Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
0 13.04.2021 06:46:03

Besni Luka DONČIĆ ob hudi zaušnici OSTRO UDARIL: V tem ne vidim nobenega smisla! (video)

Profimedia
Dallas je še drugič zapored občutil grenkobo poraza.

Le dan po tem, ko je Dallas na neverjeten način klonil pred San Antoniom, DeRozan pa je koš za zmago dosegel pol sekunde pred koncem, je Luka Dončić s soigralci doživel nov udarec. Tokrat je bila s 113:95 boljša Philadelphia.

V vrstah gostov je blestel predvsem odlični Joel Embiid, ki je v 26 minutah dosegel kar 36 točk in povsem razorožil Dallas. Na drugi strani je Dončić dosegel 32 točk v 33 minutah, tokrat pa ni mogel računati na Kristapsa Porzingisa. Trener Rick Carlisle mu namreč vsakič, ko Dallas igra dve zaporedni tekmi, na drugi nameni počitek.



Zelo hitro je bilo jasno, da Dallas večjih možnosti za zmago nima. V uvodni četrtini je sicer še držal priključek (26:25), izjemni Embiid pa je na začetku druge četrtine poskrbel za delni izid 13:3 in po tem se Dallas ni več pobral.

Po koncu tekme Luka Dončić ni skrival razočaranja ob porazu, po katerem je zdaj Dallas na 7. mestu zahodne konference. To pomeni, da bi morali ob koncu sezone odigrati dodatni tekmi za uvrstitev v končnico. Neposredno ima namreč mesto v končnici zagotovljenih prvih 6 ekip obeh konferenc, tiste, ki bodo zasedale mesta od 7 do 10, pa se bodo pomerili za še dve preostali mesti v vsaki konferenci. "Ne razumem ideje tega turnirja za končnico. Odigraš 72 tekem, da se uvrstiš v končnico, nato mogoče izgubiš dve tekmi zapored in te ni v končnici. V tem ne vidim nobenega smisla," je udaril Dončić.

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike