Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
0 08.04.2021 07:12:49

Kaj pa je bilo zdaj to?! Noro, kaj si je po veličastni zmagi privoščil DALLAS! Vsi so bili v šoku! (video)

Profimedia
Košarkarji Dallasa so v severnoameriški ligi NBA v lokalnem dvoboju morali priznati premoč tekmecev iz Houstona, ki so na krilih povratnika Johna Walla, ki je dosegel 31 točk ter sedem podaj, slavili s 102:93.

Slovenski košarkarski virtuoz Luka Dončić je za osmoljence teksaškega dvoboja v 37:28 minute dosegel 23 točk, devet skokov in pet podaj. Ljubljančan ni bil najbolj razpoložen, iz igre je metal 9-26, od tega za tri točke 1-9. Po poškodbi je za Teličke znova zaigral Kristaps Porzingis ter dosegel 23 točk in pobral 12 žog pod obema obročema. Pri Raketah se je poleg Walla izkazal še Christian Wood z 22 točkami in desetimi skoki. Po tem, ko je Dallas proti Utahu pokazal eno od najboljših predstav v sezoni, so bili tokrat igralci le bleda senca in prikazali eno slabših predstav v sezoni. Tudi Luka Dončić je bil povsem neprepoznaven, njegov met iz igre je bil spet slab, saj je od 26 metov iz igre zadel le 9, za tri je bil natančen le enkrat. Kljub slabemu Dallasu je bil izid v zadnji četrtini izenačen na 89:89, a je Houston veliko bolje odigral končnico.


Boljšo predstavo je prikazal Denver, ki je na domačem igrišču premagal tretjo teksaško ekipo v ligi NBA iz San Antonia s 106:96. Znova je bil junak tekme srbski center Nikola Jokić, ki so ga malenkosti ločile do 13. trojnega dvojčka v tej sezoni, na koncu je zbral 25 točk, deset podaj in devet skokov. Slovenski košarkar v dresu moštva iz Kolorada Vlatko Čančar je igral 3:47 minute, v tem času se ni vpisal med strelce.

Dallas bo naslednjo tekmo igral že v noči na petek, ko bo gostil Milwaukee, ta dan bo Miami Gorana Dragića gostil prvake Los Angeles Lakers. Denver se bo v noči na soboto znova pomeril s San Antoniom.

Značke: dončić, dallas

Članki iz rubrike