testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

delovna-akcija, družina-markovec Njena.si

Delovna akcija v vasi Ljubno: Majhna skupnost z ...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

STA
STA
0 07.04.2021 09:55:53

Čančarju jo je prinesel na pladnju! Nekdanji zvezdnik Reala takole pomagal Slovencu do točk ... (video)

Profimedia
Košarkarji iz Denverja so v noči na sredo v severnoameriški ligi NBA na krilih Nikole Jokića, ki je v 27 minutah dosegel 27 točk in 11 podaj, premagali Detroit s 134:119.

Slovenski reprezentant Vlatko Čančar je za ekipo iz Kolorada igral dobre tri minute in prispeval dve točki, ki jih je dosegel po podaji nekdanjega člana Reala Facunda Campazza.

Miami je na domačem parketu klonil proti Memphisu s 112:124. Prvo ime dvoboja na Floridi je bil Dillon Brooks, ki je dosegel 28 točk, kar je njegov najboljši strelski izkupiček v tej sezoni. Izdatno pomoč je imel v Jonasu Valančiunasu, ki je 20 točkam dodal še deset skokov, medtem ko sta bila pri Miamiju najbolj učinkovita Jimmy Butler z 28 in Bam Adebayo z 18 točkami.

Slovenski košarkar v dresu Miamija Goran Dragić je igral dobrih 22 minut, v tem času pa je dosegel devet točk ter po tri skoke in podaje.

Philadelphia je v Bostonu slavila s 106:96 in znova zasedla prvo mesto v vzhodni konferenci. Prvo ime dvoboja je bil kamerunski center Joel Embiid, ki je keltom nasul 35 točk.


Chicago je v gosteh po sijajni predstavi Črnogorca Nikole Vučevića, ki je dosegel 32 točk, 17 skokov in pet podaj, premagal Indiano s 113:97.

Los Angeles Lakers so v Torontu slavili s 110:101. Zasedba iz mesta angelov je imela vse pod nadzorom, med tekmo si je priigrala že 34 točk prednosti, zadela je tudi 18 metov za tri točke. V odsotnosti obeh največjih zvezdnikov Anthonyja Davisa in LeBrona Jamesa je kar sedem igralcev jezernikov doseglo več kot deset točk, najbolj učinkovit je bil Talen Horton-Tucker s 17 točkami.

Atlanta je na domačih tleh pod taktirko Traeja Younga, ki je dosegel 30 točk in 12 podaj, ukanila New Orleans s 123:107, medtem ko je bil Golden State po hudem boju boljši od Milwaukeeja s 122:121. Blestel je Stephen Curry, ki je oslabljenim gostom, ki so nastopili brez Janisa Antetokounmpa, nasul kar 41 točk, odločilni točki za zmago pa je 7,7 sekunde pred koncem dvoboja s črte za proste mete prispeval Kelly Oubre Jr.

Los Angeles Clippers so bili boljši od Portlanda s 133:116. Kalifornijska zasedba je v prvi četrtini dosegla kar 47 točk, kar je klubski rekord, najbolj učinkovita moža na igrišču pa sta bila Paul George s 36 točkami ter Kawhi Leonard, ki je 29 točkam dodal še 12 skokov in sedem podaj.

V noči na četrtek bo na veliko sceno stopil Dallas Luke Dončića, ki bo gostoval v Houstonu, Denver pa se bo doma pomeril s San Antoniom. Dan kasneje bo Miami gostil lanskega prvaka iz Los Angelesa.

Značke: nba, košarka

Članki iz rubrike