baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

mirjam poterbin portret 1 Lady

Z mladostno energijo v petdeseta

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

golob navijaci Reporter.si

Takšen je Golob brez ljubimkanja in razkazovanja ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

rade-šerbedžija Revija Stop

Večer za Mileno - Rade Šerbedžija razkril njeno...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

STA
STA
0 29.01.2021 07:47:26

Pri Miamiju v velikih skrbeh zaradi DRAGIĆA! Kaj se dogaja s slovenskim zvezdnikom?!

Profimedia
Ekipa Miami Heat je v severnoameriški košarkarski ligi NBA doma izgubila proti Los Angeles Clippers s 105:109

Za močno oslabljene gostitelje pa zaradi poškodbe dimeljske vezi ni igral Ljubljančan Goran Dragić. To je bil peti zaporedni poraz podprvakov prejšnje sezone, ki so od lanskega finala izgubili 12, dobili pa šest tekem.Tokratno so prvič po marčevski prekinitvi lige zaradi koronske pandemije odigrali pred navijači, okrog 1500 jih je lahko prišlo v dvorano, vsi pa so morali opraviti hitre teste na novi koronavirus ali pa iti mimo posebej za to izurjenih psov.

Ekipa Vročice je še naprej zelo oslabljena, poleg Dragića je manjkala še šesterica, Jimmy Butler zaradi zdravstvenih protokolov lige, zaradi poškodb pa Avery Bradley, Moe Harkless, Meyers Leonard, Chris Silva in Andre Iguodala. Po sedmih tekmah premora zaradi težav z vratom se je vrnil Tyler Herro in zadel 19 točk, 30 točk sta skupaj zabeležila Gabe Vincent (18) in Max Strus (12), Bam Adebayo pa je bil blizu trojnega dvojčka s 16 točkami, 13 skoki sedmimi podajami za Miami.



Nicolas Batum je zbral 18 točk, eno manj pa Lou Williams za Clippers, ki so z delnim izidom 20:2 v tretji četrtini naredili pomemben korak k zmagi, četudi so se gostitelji v zaključku nevarno približali, pred tem pa že do polčasa zapravili v uvodu v tekmo priborjenih 18 točk prednosti. Miami je namreč 33 točk zadel že v prvih 11 minutah.

Tudi ekipa iz Los Angelesa ni bila popolna, manjkala sta Kawhi Leonard in Paul George zaradi pozitivnih testov ter poškodovani Patrick Beverley.

Značke: košarka, nba

Članki iz rubrike