favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 27.10.2020 09:51:56

Dragić po treh mesecih SPET DOMA, ob vrnitvi ŠOK: Presenetilo me je, kako sta ...

Profimedia
Goran Dragić v pogovoru z domačimi mediji tudi o treh mesecih brez družine.

Štirinajst dni po koncu finala košarkarske lige NBA je slovenski kapetan Goran Dragić prek videokonference domačim novinarjem predstavil svoje videnje sezone in nadaljevanja kariere. Med drugim je dejal, da se v košarki vidi še tri, štiri leta, glede na to, da se mu je iztekla pogodba z Miami Heat, pa si zdaj želi klub z najvišjimi ambicijami.

Ob tem je Dragić poudaril, da je na vrhu želja seveda Miami Heat, kjer je preživel zadnjih pet sezon. Zaveda pa se, da bo imel predsednik kluba Pat Riley zahtevno nalogo, saj se je pogodba iztekla še štirim drugim igralcem. "Navkljub poškodbi, ki sem jo staknil v finalu, se počutim dovolj mlad in pripravljen, da v ligi NBA igram še nekaj let. Moja želja je ostati v Miamiju, a glede na to, da sem profesionalec, bom spoštoval odločitev kluba," je povedal Dragić.

Dragić se je dotaknil tudi mehurčka v Orlandu, kjer je preživel kar tri mesece, seveda je v tem času najbolj pogrešal družino in dom. Kako se počuti spet doma in kako sta vse skupaj sprejela otroka? "Lepo je biti spet doma. Večino časa preživim z družino, to je tisto, kar mi je manjkalo. Sicer pa počivam, skušam se čim prej regenerirati, da bom potem spet lahko začel trenirati. Ko sem se vrnil k družini, je bilo zelo veliko emocij, objemanja, poljubov (smeh). Nisem jim sploh povedal, kdaj pridem domov. Takoj naslednji dan po zadnji tekmi sem sedel na letalo in prišel nazaj ter jih presenetil. Bili so kar v šoku, to so bili nepozabni trenutki. Presenetilo me je, kako sta otroka zrasla, kako sta se spremenila v treh mesecih. Bil sem kar šokiran (smeh)," je povedal Dragić.

CELOTEN POGOVOR Z GORANOM DRAGIĆEM SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: dragić, miami

Članki iz rubrike