pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

ku
ku
1 11.10.2020 18:08:11

Bo Goran Dragić nocoj igral? In ali bo tekmo moral izpustiti veliki zvezdnik LAKERSOV?

Reuters
Nocoj je na sporedu šesta tekma finala lige NBA.

V noči z nedelje na ponedeljek bo odigrana še šesta tekma letošnjega izjemno zanimivega finala lige NBA, kjer bo Miami našega Gorana Dragića lovil še svojo tretjo zmago in izenačenje serije na 3:3. Los Angeles Lakersi bodo na drugi strani poskušali končati serijo, zmagati in osvojiti še 17. naslov najboljšega v ligi NBA.

Vse slovenske ljubitelje košarke seveda najbolj zanima, ali se bo za šesto tekmo vrnil trenutno poškodovani Goran Dragić, ki se je poškodoval v prvem polčasu prve tekme velikega finala. Za zdaj dokončnega odgovora o tem, ali bo koseški zmaj lahko igral na šesti tekmi, še ni. Dragić je trenutno na seznamu 'vprašljivih', toda vseeno je bolj verjetno, da Dragića nocoj na parketu ne bomo videli, čeprav si Goran na vse kriplje prizadeva vrniti se na igrišče in čeprav vsi v Miamiju delajo vse, da bi nekdanjega kapetana slovenske reprezentance uspeli pripraviti na vse napore, ki jih prinaša igranje finala.

Drugo zelo zanimivo vprašanje je povezano z velikim zvezdnikom Los Angeles Lakersov Anthonyjem Davisom, ki se je rahlo poškodoval na peti tekmi, čeprav jo je lahko odigral do konca. In po poročanju novinarjev onstran luže bo Davis zaigral tudi na nocojšnji šesti tekmi. Miami torej čaka še ena izjemno zahtevna naloga, ki bo še toliko težja, če Dragića znova ne bo na parketu ...

Članki iz rubrike