Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
1 18.09.2020 07:39:02

Zato ga obožuje CELA SLOVENIJA! Poglejte, kaj je DRAGIĆ po veliki zmagi naredil SLOVENSKIM NAVIJAČEM!

Reuters
Slovenski košarkar Goran Dragić je po novi izjemni predstavi v drugi tekmi finala končnice vzhodne konference proti ekipi Boston Celtics pozdravil tudi slovenske navijače.

"Hvala vam za vso podporo. Skozi vsa moja leta igranja košarke ste vi najboljši. Danes je dan, ko smo osvojili zlato medaljo z našo nacionalno ekipo. Hvala za podporo in upam, da bomo trofejo spet pripeljali nazaj v Slovenijo," je za STA dejal Dragić, ki je bil sinoči s 25 točkami najboljši strelec tekme.

Tako kot prvo tekmo finala vzhodne konference je bil Boston tudi na drugi tekmi uvodoma boljši in Miami je zaostajal že za 17 točk. "Vedeli smo, da nismo igrali tako kot lahko najbolje. Še posebej v obrambi smo bili grozni," je dejal Dragić.

Na vprašanje, kakšen je bil pogovor v slačilnici ob polčasu, je odgovoril, da so poudarjali, da morajo izboljšati obrambo, ker so jim nasprotniki nasuli preveč košev. "Dogovorili smo se, da moramo biti trdnejši na žogi, da moramo močneje pokriti njihove strelce in, ko to delamo kot ekipa, potem naša igra cveti. Nismo govorili o napadu, obramba je bila glavna skrb," je dejal.

"Vse moraš dati od sebe, ampak istočasno tudi uživati v tekmi z nasmehom na obrazu. Zato to igramo, seveda pa želimo zmagati," je na vprašanje, kaj govori soigralcem v težkih trenutkih, odgovoril Dragić, ter menil, da ima Miami velike možnosti za preboj v finale lige NBA. Po vodstvu proti Bostonu z 2:0 mu le še redki ne verjamejo.

Značke: goran-dragić, miami

Članki iz rubrike