sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

ku
ku
12 31.08.2020 13:40:08

Panika v vodstvu DALLASA zaradi DONČIĆEVIH izjav?!?! Luka je s to napovedjo pretresel klub in navijače!

Reuters
Dallas Mavericks so končali sezono v košarkarski ligi NBA, pohvale na račun slovenskega čudežnega dečka, ki se je prvič v karieri preizkusil v končnici najmočnejše lige na svetu, pa prihajajo z vseh strani.

Luka Dončić je sezono končal s povprečjem 28,8 točke, 9,4 skoka in 8,8 podaje. Ob tem je zbral 17 trojnih dvojčkov, 39 dvojnih dvojčkov, bil pa je tudi v začetni peterki tekme zvezd. Toda po mnenju večine košarkarskih strokovnjakov, navijačev in igralcev ga čaka še izjemna prihodnost. Besede njegovega trenerja Ricka Carlisleja po izpadu proti LA Clippers so dovolj zgovorne. "Je eden najbolj čvrstih igralcev, ki sem jih videl v ligi. In to govorim o zadnjih 35, 36 letih. Je izjemen mlad igralec, ki bo vsako leto boljši. Prejšnjo sezono je bil novinec leta, letos se mu obeta nagrada za največji napredek. Prav zanima me, ali se je to v preteklosti že kdaj zgodilo," je uvodoma dejal Carlslie.


"Pričakujem, da bo v naslednji sezoni še boljši in da bo svoji igri dodal nekaj novega. Tako so se razvijali vsi najboljši igralci, Larry Bird, Magic Johnson in Michael Jordan. Letos bo poletje malce drugačno, pravzaprav bo že jesen, ko se bo začela nova sezona. Dončić je neizmerno navdušen nad košarko, soigralci in zmagami. Srečni smo, da ga imamo. Poskrbeti moramo, da bo imel ob sebi zdrave in prave soigralce," je dodal njegov trener.

Dončić pa je kljub porazu znova navdušil z zmagovalno miselnostjo: "Moj cilj pred vsako sezono je osvojiti naslov. Drugih ciljev nimam, zato bo to cilj tudi v novi sezoni." Luka je s svojo izjavo prav gotovo ustvaril kar nekaj oziroma veliko pritiska na vodstvo kluba, saj bo v Dallasu potreboval kakšno odmevno okrepitev ali dve, da bi lahko postali prvaki.

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike