tat, tatvina, trgovina Svet24.si

Otroci in odrasli skupaj kradli: v petek dopoldne ...

toča, uničen pridelek, škoda, Svet24.si

Zadnje neurje s točo bi lahko omilili, a je na ...

17313X0054 Necenzurirano

Šolak ima novo tarčo: po T-2 kupuje še televizijo

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Redek prizor: Robert in Tina, Janez in Urška so ...

barnabas varga Ekipa24.si

Grozljivka! Madžarski nogometaš je nezavesten ...

Maja Keuc z bendom Odkrito.si

Kakšno presenečenje! Znani so jo podprli, pa ...

oblak Ekipa24.si

Uau! Navijači so se pojavili na slovenskem ...

ku
ku
0 23.08.2020 07:15:31

Goran DRAGIĆ je izjemno VROČ! To, kar mu je po koncu tekme naredila legenda NBA, pa močno odmeva! (video)

Reuters
Miami Heat je v končnici le še eno zmago oddaljen od napredovanja v polfinale vzhodne konference.

Vročica je dobila tudi tretjo tekmo v seriji proti Indiana Pacers, tokrat s 124:115. Med najbolj zaslužnimi za zmago je bil kapetan slovenske zlate reprezentance Goran Dragić s 24 točkami.

Dragić je bil izjemen že na začetku tekme, ko je kot za stavo metal za tri točke. Prvo četrtino je končal z 11 točkami, z metom iz igre 4:5, vključno s tremi trojkami (3:3) ter nato le še nadaljeval. Štiriindvajsetim točkam je na koncu dodal še šest asistenc, dva skoka, tri ukradene žoge, ob metu iz igre 8:17, trojkah 5:10 in prostih metih 3:5. Vsega skupaj je na parketu preživel 36 minut.

Miami je proti Indiani prikazal močno ekipno predstavo. Kar šest košarkarjev je doseglo dvomestno številko točk. V ospredju sta bila Ljubljančan in Jimmy Butler, ki je tekmo končal s 27 točkami in osmimi skoki, Bam Adabayo pa je imel na svojem računu 22 točk in 11 skokov. Miami bo imel prvo zaključno žogo že v ponedeljek.

Zelo pa odmeva poteza nekdanjega legendarnega košarkarja Dwayna Wada, ki je po tekmi na twitterju zapisal, da si Dragić zasluži novo pogodbo (naj spomnimo: po koncu sezone bo Dragić prost igralec) in ne le to, da si zasluži mesto v začetni peterki.  

Na preostalih tekmah prvega kroga končnice je Milwaukee s 121:107 premagal Orlando, Milwaukee v seriji vodi z 2:1 v zmagah. Oklahoma City je dobila tretjo tekmo proti Houstonu po podaljšku s 119:107. Houston vodi z 2:1 v zmagah. Los Angeles Lakers pa so premagali Portland 116:108 za vodstvo z 2:1 v zmagah.

Značke: goran-dragić, miami

Članki iz rubrike