sprememba Dobra karma

Saturn se obrača direktno, kar za nas pomeni ...

Screenshot at 2020-09-25 12-04-31 Svet24.si

VIDEO: Poslanec med videokonferenco strastno ...

janez jansa aleksandra pivec Reporter.si

Aleksandri Pivec šteti dnevi tudi v Janševi ...

ukc ljubljana Svet24.si

UKC Ljubljana se polni, hospitaliziran tudi ...

20200915-01024654 Necenzurirano

To je poslanec, ki dobiva denar za nič dela

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

Carmela Mosquera Njena.si

Ljubezen po domače: Resnica o Kolumbijki je ...

ku
ku
1 09.08.2020 16:18:05

Ali spita mirno, Magic Johnson in Michael Jordan? Luka Dončić vaju je z enim udarcem zrušil s prestola!?!

Verjetno bi se številni strinjali, da sta Magic Johnson in Michael Jordan najboljša košarkarja v zgodovini. Luka Dončić jima diha za ovratnik ...

Malo pretirano in napihnjeno, a številke so iz dneva v dan na strani čudežnega Slovenca. S super predstavo proti Milwaukeeju, ko je najboljše moštvo lige položil na tla s 36 točkami, 14 skoki in 19 podajami oziroma s svojim že 17. trojnim dvojčkom v sezoni, si je prilastil še dva rekorda. Nič novega, v vitrini mu je že davno zmanjkalo prostora za posamične dosežke, a preteklo noč je vendarle na prav poseben način posegel po zvezdah.

Dončić je na eni sami tekmi presegel velikana Magica Johnsona in Michaela Jordana. S tem ko je še 17-ič dosegel trojnega dvojčka (dvojne številke v treh različnih kategorijah), je postalo jasno, da ga LeBron James in Nikola Jokić ne moreta več dohiteti – enostavno jima bo zmanjkalo tekem. Enaindvajsetletni Ljubljančan je tako postal najmlajši košarkar v zgodovini z največ trojnimi dvojčki v sezoni. Ob koncu rednega bo Dončić star 21 let in 168 dni, tako bo za 59 dni presegel Magica. Sledita Jason Kidd in Oscar Robertson.Dončić je s svojo predstavo zrušil tudi Michaela Jordana. Postal je najmlajši igralec v zgodovini, ki je dosegel vsaj 35 točk, 15 podaj in 10 skokov. To mu je uspelo pri 21 letih in 162 dneh, Jordan pa je bil kar 170 dni starejši. Tretji na tej lestvici je Oscar Robertson.

Že jutri zvečer bo Dončić spet na delu (ob 21. uri z Utahom).

Članki iz rubrike