GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

nu
nu
0 09.08.2020 14:55:03

ŠOKANTNE OBTOŽBE prvega moža Zvezde zaradi smrti Oja! Zakaj PRIKRIVAJO, če res nihče ni želel, da …

Nebojša Čović
Smrt Michaela Oja buri duhove.

Razvpiti prvi mož Crvene zvezde se v srbskih medijih sprašuje, zakaj je toliko prikrivanja in nasprotujočih si informacij glede smrti donedavnega košarkarja rdeče-belih Michaela Oja. Odločen je, da zadevi pride do dna.

»Da se razumemo, Oju se je 30. junija iztekla pogodba s Crveno zvezdo. Dokler je igral za nas, je imel kompleten medicinski servis. Če imaš profesionalen odnos, vodiš vse račune glede njegovega zdravstvenega stanja. Ugotovili smo, da je imel Ojo 5. avgusta pregled v bolnišnici. Dobil je negativen test na korono, ampak za to bolezen ni dovolj, da si negativen. Povzroča namreč stranske učinke, ki pa jih niso upoštevali. Ko je zapustil bolnišnico, so mu svetovali blago fizično aktivnost, kar pomeni, da bi se moral zaustaviti takoj, ko je začutil utrujenost. To pomeni, da bi lahko hodil le na sprehode. Prebolel je hujšo obliko covida-19, saj je virus prizadel obe strani njegovih pljuč,« je za Hotsport povedal predsednik Crvene zvezde in dodal, da se zdaj poskuša prikriti, kje točno je Ojo umrl, čeprav je JSD Partizan v sporočilu za javnost jasno navedel, da je preminil med individualnim treningom na stadionu FK Partizan.

»Jezi me, da poskušajo prikriti, v kateri dvorani se je to zgodilo. Potem vidim izraz 'anonimni prisotni'. Zakaj bi v tem primeru moralo biti karkoli anonimno? Crvena zvezda je imela z Ojom izjemno sodelovanje. Kot moralni ljudje bomo opravili svoj del posla, to pa je, da zahtevamo, da se razkrije popolna resnica glede tega, kako se je to zgodilo. Precej že vemo. Oja so od marca še kot košarkarja Zvezde precej novačili. Mislim, da so v okvirih tega novačenja prehitevali, kar je vplivalo na to, kar se je zgodilo. Ne želim reči, da si je kdo želel, da se to zgodi, ampak zgodila se je velika nesreča, zato se ne sme ničesar skrivati. Takoj, ko nekaj prikrijemo, postanemo sokrivi. Naša vest ob prikrivanjih ni mirna. Zakaj nam je bilo rečeno, da se je zgodilo v telovadnici v Pionirju, če res ni nihče želel, da pride do tega? Seveda pa verjamem, da tega ni nihče želel,« je zaključil Nebojša Čović.

Po neuradnih informacijah bo Crvena zvezda zahtevala policijsko preiskavo, da bi razjasnila razloge za smrt mladega košarkarja.

Članki iz rubrike