900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
0 12.02.2020 07:42:30

Navijači DALLASA so kljub Dončićevi vrnitvi v velikih skrbeh: Je to, kar je naredil klub, VELIKO TVEGANJE?!

Reuters
Po zvinu gležnja se bo v ekipo za tekmo s Sacramentom vrnil tudi Luka Dončić.

Slovenski košarkarski zvezdnik je moral spet na prisilni počitek po tem, ko si je še drugič v letošnji sezoni zvil desni gleženj. Kar nekaj časa je bil pod vprašajem tudi njegov nastop na tekmi zvezd, ki bo ta konec tedna v Chicagu, toda izkazalo se je, da je skrb odveč. Luka Dončić bo lahko Dallasu pomagal že na tekmi s Sacramentom, ki bo na sporedu v noči na četrtek. 

Toda, ali so skrbi res odveč? Nemalo navijačev Dallasa je namreč zaskrbljenih zaradi Dončićevega nastopa na tekmi zvezd in bi raje videli, da bi se na parket vrnil po tem šovu in ne tik pred njim. Dončić se je namreč poškodoval še drugič v dveh mesecih, Dallasu trenutno ne kaže najbolj in zato ne želijo tvegati, da bi se Dončiću kaj hujšega zgodilo na tekmi, ki nima tekmovalnega pomena. 

Rick Carlisle je jasno in glasno spregovoril tudi o teh skrbeh. Za Dallas News je dejal, da nikakor niso postavili igralca pred celotno ekipo, hkrati pa je dodal, da celoten klub meni, da je pomembno, da je Luka Dončić del vikenda zvezd. Še več, Dallas je bil tokrat pri njegovi vrnitvi na parket še posebej previden. "Nisi vsak dan del takšne zvezdniške ekipe. To je res velika stvar. Zame, za celoten klub, za veliko ljudi. Res si želim igrati," pa je povedal Dončić.

Članki iz rubrike