franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ku
ku
5 08.02.2020 11:50:16

Luka ZGROŽEN nad VELIKANSKO NAPAKO sodnikov, ki so UKRADLI ZMAGO Dončićevim KONKURENTOM! (video)

Reuters
Gromozanska napaka sodnikov.

Na tekmi med Utahom in Portlandom je prišlo do hude, velikanske napake sodnikov, ki so povsem razbesneli prvega zvezdnika Portlanda Damiana Lillarda. Slednjega so morali zadržati, da se ni kar fizično spravil na delivce pravice, ki so bili tokrat vse prej kot to - delivci pravice. 

Bilo je tik pred koncem izjemno napete tekme. Utah je vodil s 116:114, ko je Lillard šel v prodor in žogo poskušal položiti v koš za izenačenje. Njegovo namero mu je preprečil najboljši obrambni košarkar lige Rudy Gobert, toda Francoz se je žoge dotaknil šele po tem, ko je slednja zadela tablo. To seveda pomeni, da bi morali biti Portlandu priznani dve točki. A sodniki so vse skupaj spregledali. 

lillard
Da bi bilo vse skupaj še huje, je bil trener Portlanda Terry Stotts povsem nemočen. Sicer imajo trenerji od letošnje sezone možnost 'challenga', toda ne v vseh situacijah. In tako lahko trener 'challenge' zahteva le v primeru, če sodniki dosodijo 'goaltending'. In ne, če ga ne dosodijo. Neumno pravilo, ki je tokrat Portlandu, ki se krčevito bori za uvrstitev v končnico, odvzelo zmago. 

Sodniška kraja je razburila tudi Luko Dončića. "Kako lahko ne dosodiš tega?" se glasi približen prevod Dončićevega čivka, ob katerem je izrazil svojo zgroženost nad odločitvijo. 

Članki iz rubrike