Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
02.02.2020 08:24:54
Deli članek:

TEŽAVE V DALLASU! Znano je, koliko časa bo POČIVAL Luka Dončić zaradi POŠKODBE GLEŽNJA!

Reuters

Trener Dallasa Rick Carlisle razkril, kako dolgo bo počival Luka Dončić.

Košarkarji Dallasa so ponoči brez prevelikih težav ugnali Atlanto Hawks, v kateri igra Dončićev največji rival Trae Young. Toda trenerju Ricku Carlislu navkljub lepi zmagi, do katere je Dallas prišel brez pomoči svojih prvih dveh zvezdnikov Luke Dončića in Kristapsa Porzingisa, ni bilo ravno do veseljačenja. Razlog se skriva ravno v izjemnem slovenskem košarkarju. 

Carlisle je razkril, da Dončićeva poškodba gležnja ni tako zelo naivna, kot je bilo videti na prvi pogled. Po prvih informacijah bi lahko Dončić igral že proti Atlanti, toda temu vendarle ni bilo tako. In Slovenec bo moral izpustiti še nekaj naslednjih tekem. Kot je poudaril Carlisle, bo Dončić odsoten vsaj še naslednjih pet obračunov Mavericksov. Zaradi zmernega, srednjega zvina gležnja naj bi bil odsoten okrog dva tedna, v tem času bo Dallas odigral šest obračunov. 

To seveda pomeni, da je Dončić zelo vprašljiv tudi za All-Star tekmo, toda Rick Carlisle miri navijače. Prepričan je, da bo Luka vendarle lahko na takšen ali drugačen način sodeloval na tekmi vseh zvezd.