Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
3 22.01.2020 06:11:58

Kakšna DRAMA Dallasa! DONČIĆ je spet ČARAL, trener pa se mu je v zadnji SEKUNDI s klopi DRL: Luka, ZGREŠI! (video)

Reuters
Dvoboj dveh vročih zvezdnikov v ligi NBA - Luke Dončića in Kawhija Leonarda, je dobil prvi mož LA Clippers.

Ljubitelji košarke so že nestrpno pričakovali zelo zanimiv dvoboj ekip Los Angeles Clippers in Dallasa ter njunih zvezdnikov Kawhija Leonarda ter Luke Dončića. In niso bili razočarani, tekma je bila polna razburjenja in dramatične končnice, na koncu pa so se zmage s 110:107 veselili košarkarji Los Angelesa. 

Na prvem medsebojnem obračunu, ki so ga prav tako dobili Clippersi, so obrambni igralci povsem razorožili Luko Dončića, tokrat je bil slovenski zvezdnik zelo razpoložen, če izvzmaemo nekoliko slabši met za tri točke (3/12), dosegel je 36 točk, 10 skokov in 9 asistenc. Clippersi so si po izenačenem začetku občutnejšo prednost priigrali v drugi četrtini z delnim izidom 16:0,na začetku drugega polčasa pa vodili že s 64:51, kar je bila njihova najvišja prednost na tekmi.

Za preobrat je poskrbel kdo drug kot Dončić in z devetimi zaporednimi točkami Dallas spet vrnil v igro. V zadnji četrtini je moral Dončić kljub napeti tekmi ka 5 minut preživeti na klopi, ko se je vrnil pa je z izjemno asistenco poskrbel za vodstvo Dallasa. Clippersi so izjemno odigrali končnico, najprej povedli s 108:100, s trojko Dončića in košem Maxija Kleberja je bilo na semaforju 105:108, v zadnjih sekundah tekme pa so imeli domači priložnost za izenačenje.

Kakšna drama je to bila! Najprej je bil nad Dončićem storjen prekršek. Luka je prvi met zgrešil, pred drugim pa se mu je Rick Carlisle s klopi drl: 'Zgreši'. Žogo sta poskušala ujeti tako Boban Marjanović kot Kristaps Porzingis, a je na koncu pristala v Leonardovih rokah in zmaga je šla v mesto angelov.

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike