stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
2 21.01.2020 14:34:23

Tukaj so VSE PODROBNOSTI: Kaj se dogaja z Dončićem in tekmo zvezd? Kdaj bodo znani rezultati?

twitter
Glasovanje za tekmo zvezd v ligi NBA se je v današnjih jutranjih urah po slovenskem času končalo, rezultati bodo znani v četrtek.

Luka Dončić še naprej navdušuje ameriško košarkarsko javnost. V tem trenutku je eden najboljših posameznikov lige NBA, z Dallasom pa je na dobri poti, da bo zaigral tudi v končnici lige.

A do tega cilja morajo Telički odigrati še 40 tekem, vmes pa Dončića čaka tudi veliki spektakel. Kot v tem trenutku kaže, bo zagotovo zaigral na tekmi zvezd, ki bo na sporedu 16. februarja. Po zadnjem razkritju vmesnih izidov je sicer malce bolje kazalo LeBronu Jamesu, tik za njim pa je v zahodni konferenci slovenski as.



A Dončić si je že v svoji drugi sezoni onstran luže izboril status, zaradi katerega ga bodo trenerji težko spregledali. Če se bo zgodilo, da ne bo dobil največ glasov s strani navijačev, ga bodo lahko na to prestižno tekmo spravili novinarji in igralci, kot zadnji pa bodo izbirali glavni trenerji vseh 30 ekip.

Prvi dan, ki si ga velja zapomniti, je četrtek, 23. januarja. Tega dne bo liga NBA razkrila imena desetih košarkarjev, ki bodo igrali na tekmi zvezd. Teden dni kasneje (30. januarja) bodo trenerji izbrali 14 rezerv, še teden dni pozneje (6. februarja) pa sledi nabor, v katerem bosta kapetana svojih ekip izbirala soigralce.

Članki iz rubrike