901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

masterchef Njena.si

MasterChef: Kje je sodnik Luka Jezeršek?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

ku
ku
1 15.01.2020 18:02:02

IZJEMNA novica za Luko Dončića! Slovencu se bo ob tem ODVALIL KAMEN OD SRCA!

Reuters
Super novica za Luko Dončića.

Slovenski košarkarski as je dobil novico, ki mu bo zagotovo polepšala dan. In ki bo polepšala dan slehrnemu navijaču Dallas Mavericks. Po poročanju medijev iz ZDA se bo namreč na tekmi med Sacramentom in Dallasom, ki bo na sporedu danes ob 4. uri zjutraj, na parket vrnil drugi zvezdnik Teličkov, izjemni Latvijec Kristaps Porzingis. 

Spomnimo, Porzingis je zaradi poškodbe kolena izpustil zadnjih sedem tekem. V tem času je celotno breme pri doseganju košev padlo na Dončića. Jasno, da Slovenec potrebuje pomoč, če želi Dallas pripeljati v končnico in zdaj naj bi se pomoč torej kot vse kaže znova vrnila na parket. 

Porzingis je v tej sezoni drugi strelec Dallasa (17,3 točke na tekmo) in tudi drugi skakalec Dallasa (9,4 skokov na tekmo). V obeh prvinah je najboljši Luka Dončić, ki je tudi najboljši asistent Dallasa. V ZDA sicer pravijo, da je nastop Porzingisa na današnji tekmi v Sacramentu "verjeten" oziroma "probable", kar pa v 95 odstotkov primerov pomeni, da bo košarkar zaigral na obračunu. Mediji v ZDA sicer še pišejo, da bi lahko trener Dallasa Rick Carlisle Porzingisu na današnjem obračunu omejil minute. A tudi če bo temu res tako, najpomembnejše je, da se Latvijec vrne. In malce razbremeni Dončića. 

Članki iz rubrike