ženska Dobra karma

Na površino prihaja vaša občutljivost, zato ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 28. februarja

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Furs od Zorana Jankovića terja osem letnih plač

Ana Praznik Njena.si

Ana Praznik vitkejša na male ekrane?

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

nu
nu
2 15.01.2020 10:40:19

Si predstavljate TRENERJA DALLASA na klopi SLOVENSKE REPREZENTANCE?! Glejte, KAJ SO NAREDILI SRBI! Noro!

Reuters
Neverjetne novice iz tabora srbske reprezentance.

Podobno kot slovensko reprezentanco tudi srbsko čakajo kvalifikacije za olimpijske igre in nato, če bodo pred domačimi gledalci v Beogradu uspešni, tudi nastop na turnirju vseh turnirjev v Tokiu. Prav neverjetno pa je, kakšno okrepitev strokovnega štaba so ob tem dobili Srbi. Verjeli ali ne, njihovemu novemu selektorju Igorju Kokoškovu bo v vlogi pomočnika ob strani stal nihče drug kot glavni trener NBA moštva Denver Nuggets, sloviti Mike Malone. 

Povezava je seveda logična, a vseeno neverjetna. Malone je seveda glavni trener moštva, v katerem je prvi zvezdnik srbski center Nikola Jokić in glavni cilj je iz tega igralca iztisniti čim več. Kot je znano, je Jokić eden najboljših centrov NBA lige, medtem ko je v dresu srbske reprezentance na svetovnem prvenstvu na Kitajskem močno zaostal za pričakovanji. Ne bilo povsem jasno, ali bo Jokić zaigral tudi v lovu na olimpijske sanje, a je to zdaj očitno jasno. 

Gre za povsem enako operacijo, kot če bi slovenska reprezentanca s svoj strokovni štab kot pomočnika Radu Trifunoviću vključila glavnega trenerja Dallas Mavericks, nam vsem zelo dobro znanega Ricka Carlisla. Kdo ve, morda pa bi bil glavni trener Luke Dončića v Teksasu za tako olimpijsko sodelovanje zainteresiran in tudi pri Košarkarski zvezi Slovenije razmišljajo o čem podobnem.  

Značke: jokić, malone, srbija

Članki iz rubrike