volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ku
ku
1 11.01.2020 05:30:37

Napovedovalec Dallasa pred tekmo DVIGNIL Dončića in – RAZJEZIL LEBRONA! Poglejte, kaj je storil!

Reuters
Obračun med Dallasom in Los Angeles Lakersi je imel zelo zanimiv uvod.

Dvoboj med Dallasom in Los Angeles Lakersi je bil zares težko pričakovan. Na eni strani izjemni slovenski košarkar Luka Dončić, na drugi strani absolutni prvi superzvezdnik lige (in Dončićev idol) LeBron James. Da bi bilo vse skupaj še slajše, se oba omenjena košarkarja v tem trenutku celo borita za to, kdo bo dobil največ glasov za tekmo All Star in bo posledično kapetan na tekmi vseh zvezd. Po prvem tednu je najbolje kazalo Luki Dončiću, po drugem tednu je v majhni prednosti LeBron James. Že zdaj je jasno, da bo se do konca zelo napeto, nihče pa si ne upa napovedati, ali bo ob koncu glasovanja zmagovalec Slovenec ali vendarle Američan.


Ker je zbiranje glasov letos tako zelo izenačeno, so se pri Dallasu odločili, da pred tekmo z Lakersi še dodatno opozorijo na glasovanje. Kot nam je sporočil naš kolega iz časopisne redakcije Ekipe SN Andrej Miljković, ki se v teh dneh mudi v ZDA, je šef komunikacij Mavericksov pred začetkom obračuna stopil na parket in kar s parketa na zelo hudomušen način pozval vse navijače Dallasa k glasovanju. In pri tem malce zbodel in razjezil LeBrona Jamesa.

"Vsi navijači Mavericksov glasujte za Luko za All Star, morda mu celo uspe zmagati in postati kapetan. Navijačem Lakersov pa sporočamo, da zanje wi-fi žal ne dela in ne bodo mogli glasovati za nikogar. Napravo, ki zazna navijača Mavericksov in navijača Lakersov ter temu prilagodi delovanje wi-fija, smo razvijali dolgo in smo prepričani, da bo delovala," je dvorano nasmejal šef komunikacij Dallasa.

Članki iz rubrike