Možganska kap Svet24.si

Prebivalstvo se pospešeno stara, starejši pa so ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

miša-margan Njena.si

Miša Margan bo drugič postala mamica

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

ku
ku
1 11.01.2020 05:14:20

Je LeBron poskušal PRESTRAŠITI Dončića? Pred tekmo je James storil nekaj ZELO NENAVADNEGA!

Reuters
Na tekmi med Dallasom in Los Angeles Lakersi je bilo zelo zanimivo že na ogrevanju.

Navajeni smo, da je ogrevanje pred začetkom NBA dvobojev po navadi zelo sproščeno. Košarkarji nasprotnih ekip se po navadi prisrčno pozdravijo, si izmenjajo nekaj vljudnostnih besed, včasih tudi prijateljsko pokramljajo.


Na tekmi med Dallasom in Los Angeles Lakersi smo pričakovali prijateljski pozdrav slovenskega superzvezdnika Luke Dončića in prvega zvezdnika lige in Dončićevega idola LeBrona Jamesa. A kot nam je sporočil dopisnik naših časopisnih kolegov iz Ekipe SN Andrej Miljković, ki si je veliki derbi ogledal v živo, do simpatičnega pozdrava med Dončićem in Jamesom pred tekmo ni prišlo. Še več!

LeBron James je z ogrevanja odšel z živalskim zabijanjem, s katerim je zagotovo želel malce prestrašiti košarkarje Dallasa. Ob odhodu je kralj storil še nekaj zelo nenavadnega. Tik ob Luki Dončiću je namreč preskočil dve vrsti stolov z visokimi naslanjali na poti v tunel, čeprav je bila pot v tunel in potem v garderobo povsem odprta. Kdo ve, zakaj se je LeBron odločil za tako nenavadno potezo, najverjetneje je želel že pred obračunom poslati sporočilo Dallasu in Luki Dončiću ter druščini nagnati nekaj strahu v kosti. Glede na začetek tekme je LeBronu to tudi uspelo. Lakersi so prvo četrtino dobili s kar 45:27.

Članki iz rubrike