Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
am
am
10.01.2020 10:00:07
Deli članek:

Zvezdnik NBA Nikola JOKIĆ razkril: Zakaj DONČIĆA ni bilo na praznovanju BOŽIČA?! Ljudje božji, to je ...

Reuters

Zvezdnik Denverja Nikola Jokić je spregovoril za Ekipo SN.

Nikola Jokić je prav gotovo prvi zvezdnik srbske reprezentance in Denverja ter eden od največjih zvezdnikov lige NBA. Po gostovanju pri Dallasu, kjer kraljuje Luka Dončić, si je vzel čas tudi za kolega iz tiskane izdaje Ekipe SN, ki se v teh dneh mudi v Dallasu. 

Med drugim je razkril, da je pravoslavni božič praznoval v družbi Dallasovega Bobana Marjanovića. "Jaz sem si lahko vzel čas, on si je lahko vzel čas, pa tudi dejstvo, da sta bili najini ekipi le 24 ur pozneje v vlogi nasprotnic, ni igralo nikakršne vloge. Tukaj to ni pomembno, vsi spodbujajo tovrstna druženja. Tukaj smo soborci in nasprotniki hkrati. Če smo prijatelji, še toliko bolje. Z mojim dobrim prijateljem Bobijem sva ustvarila sijajno družinsko idilo, v kateri smo zares lepo proslavili ta praznik. Pravzaprav najlepše, kar smo ga lahko, kajti sijajno smo se družili, Bobijeva žena je skuhala krasno večerjo, vse je bilo idealno," je razkril jokić in razkril, zakaj na praznovanju ni bilo Luke Dončića: "Bobi mi je povedal, da ga bova povabila, kar se mi je zdela sijajna ideja. Na žalost pa se je Luka zahvalil za povabilo in se opravičil, kajti bil je zadnji dan obiska njegovih prijateljev iz Slovenije in je imel obveznosti z njimi. Povsem razumljivo, se bomo družili ob kakšni naslednji priložnosti." 

Jokić pa je ez izbranimi besedami spregovoril o slovenskem fenomenu: "V tem pogledu je precej nepomembno, kdo je na tej tekmi zmagal. Seveda sem vesel, da sva to jaz in moja ekipa, toda niti malo ne spremeni dejstva, kaj Luka počne v tej sezoni in kaj te njegove predstave pomenijo. Naj se razumemo, po lanski sezoni sem pričakoval, da bo postal čisto pravi superzvezdnik lige NBA, toda nisem mogel pričakovati, da mu bo to v vseh pogledih uspelo že po nekaj mesecih tega tekmovalnega obdobja. Neverjetno je, kaj mu je uspelo tako hitro. Res neverjetno. Še sam težko dojamem, da se pogovarjamo o 20-letnem mladeniču, ki ima v svoji drugi NBA-sezoni povprečje 30 točk in trojnega dvojčka. Ljudje božji, to je fascinantno. Še toliko bolj pa, ker igra s tako noro lahkotnostjo in ker tako noro dobro vodi svojo ekipo – še več kot fascinantno je, pravzaprav."

CELOTEN INTERVJU SI LAHKO PREBERETE V PETKOVI IZDAJI EKIPE SN IN NA TRAFIKA24.SI.