Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
29.12.2019 09:32:14
Deli članek:

Kdaj se bo danes zbudil Luka Dončić? In zakaj? Vse to RAZKRIVA SLIKA NJEGOVEGA TELEFONA (foto)

Reuters

Luka Dončić se je po poškodbi gležnja maestralno vrnil na parket, že to noč ga čaka nova tekma - derbi z LA Lakersi.

Nove čarovnije neverjetnega Slovenca že navdušujejo ves svet, minulo noč po slovenskem času je ob zmagi z Golden Statom s 141:121 dosegel nov trojni dvojček in se podpisal še pod eno rekordno znamko.

A dan pozneje je čas za novo tekmo, Dallas gostuje pri Los Angeles Lakersih. Obračun v Staples centru se bo začel ob 20.30 po lokalnem oziroma ob pol štirih zjutraj po slovenskem času. A za Dončić se bo čez nekaj ur prebudil v prav poseben dan, ki je zanj pomemben še precej bolj, kot le zaradi pomembne tekme. To je potrdil tudi na družbenem omrežju, ko je svojim oboževalcem razkril, za kdaj si je na telefonu nastavil budilko.

Reuters


"Alarm je nastavljen za jutrišnji El Clasico," je zapisal in zraven kot dokaz objavil sliko zaslona. Zaradi deveturne časovne razlike se bo Luka v hotelu v Los Angelesu zbudil ob 9.30 in si ogledal današnji obračun Barcelone in madridskega Reala, katerega dres je nosil pred odhodom v ligo NBA.

Pod objavo na twitterju so se kakopak vsuli komentarji. Večina njegovih oboževalcev je bilo navdušenih, ker ima na telefonu tako veliko nastavljenih alarmov, nekateri pa so se ukvarjali z besedo 'zvocnik', ki jo ima Luka zapisano ob sicer trenutno ugasnjeni budilki ob 10.30.