nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

Ker SD ni plačala 400 tisoč evrov, ji rubijo ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

ku
ku
2 26.11.2019 08:33:45

Legendarni trener SE BOJI DONČIĆA! Saj sploh ne vem, če se ga da ustaviti. Morda ga moramo ...

Reuters
Naslednji obračun košarkarje Dallasa in s tem Luko Dončića čaka v noči iz torka na sredo, ko bodo v American Airlines Centru v Dallasu gostovali Los Angeles Clippers.

Gre seveda za zvezdniško moštvo, sestavljeno za prstane v ligi NBA s sijajnim dvojcem Kawhi Leonard-Paul George, s klopi pa domnevno prihajata dva najboljša košarkarja v boju za najboljšega šestega moža lige Lou Williams in Montrezl Harrell.

Vseeno pa se legendarni trener moštva Doc Rivers boji Luke Dončića, sploh po predstavi v Houstonu, kjer so Telički ugnali Rakete.

doncic rivers
vszi


"Seveda sem ga spremljal, saj z njimi igramo naslednjo tekmo. Na tekmi proti Houstonu je bil izjemen. Da ne boste rekli, prvi sem vam dejal, da je zares poseben košarkar. In nemogoče ga je ustaviti. V ligo NBA se je vrnil še boljši v napadu. Je zelo zahteven za ustaviti," razmišlja Doc Rivers, ki so ga nato vprašali o načrtu, kako ustaviti mladega Slovenca.

"Videli bomo, če ga lahko ustavimo. Vem le, da ga doslej ni nihče ustavil. A če ga ne bomo, bodo zmagali. To bo naš izziv. Saj ne vem, če se ga sploh da ustaviti. Morda ga moramo narediti neučinkovitega, ne vem. Pogledali bomo, kako igrajo. Imamo tri ure časa na letalu za Dallas."

Besede, ki veliko govorijo o Lukovi igri, ki ga je popeljala do naziva igralca tedna in do vse boljših možnosti za naziv MVP-ja za letošnjo sezono.

Članki iz rubrike