Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 14.11.2019 10:58:37

NAPAD NA DONČIĆA?! Tvoje opravičilo MORA BITI ... Te besede velikega rivala ZATRESLE AMERIKO, resnica pa ...

Trae Young je dvignil ogromno prahu z zapisom na twitterju.

Zvezdnik Atlante je seveda neločljivo povezan z Luko Dončićem. Kot veste, je Dallas najprej izbral njega, Atlanta pa Dončića, a sta se kluba dogovorila za menjavo. Ameriška javnost zato dosežke obeh košarkarjev spremlja vzporedno, po lanski sezoni v izrazito Dončićevem znamenju pa Young preporod pred koncem tekmovalnega obdobja letos nadaljuje z izjemnimi predstavami. A tudi Dončić je naredil korak naprej in zdaj oba mladeniča blestita na resnično izjemni ravni. 

Dončić pobira hvalospeve, pobira pa jih tudi Young, ki prav tako niza fantastične predstave in imenitno statistiko. Youngu so nekateri že priznali, da je na izjemni ravni in da bo o tem, kdo je bil pravi zmagovalec menjave Young-Dončić, v prihodnje treba še razmišljati, pravi požar pa je izbruhnil, ko se je Young v sredo zvečer oglasil na twitterju. "Tvoje opravičilo mora biti enako glasno, kot je bilo vaše nespoštovanje," je kričeče zapisal z velikimi črkami. 

Da gre ravno za obračunavanje z Dončićem oziroma z vsemi, ki so se kadarkoli lotevali te primerjave, so seveda pomislili najprej. Takoj se je razvila debata, ali si Young zasluži tovrstno opravičilo kogarkoli - in nekateri so še vedno prepričani, da je šlo prav za to. No, večina pa vendarle meni, da gre za dogodke izpred nekaj dni, ko je Atlanta gostovala v Denverju in so tam Younga zmerjali tako s tribune kot - menda - tudi s klopi za domače rezerviste. 

Verjetno ne bomo nikoli vedeli, kaj točno je resnica. Morda vsakega po malo. Zagotovo pa je najbolje, da si mnenje ustvarite sami.  

Članki iz rubrike