Jan Zon van Dorsten Svet24.si

FOTO: Družina je devet let ginila v kleti. To je ...

horoskop_napoved_astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 17. oktobra

karma Svet24.si

Je karma res naša neizbežna usoda?

vodnjak Svet24.si

Podtalnica polna strupov: prebivalci lahko ...

indira ekić - tvoja video Odkrito.si

Indira dobila priložnost, da se vrne v najlepše ...

kmetija-2019 Njena.si

Grozljivo kričanje prestrašilo sosede slavne ...

Zvezdana Mlakar Njena.si

Zvezdana z modrico in otečenim obrazom

nu
nu
1 15.09.2019 18:15:14

Nowitzki želel SKRIVNO PREIZKUSITI Dončića in ga POVABIL DOMOV! Kar je sledilo, DELIJO VSI! (video)

Luka Dončić bo gost na dobrodelnem teniškem turnirju Dirka Nowitzkega.

"Mislim, da me je povabil zato, ker se mu težil, zakaj me ni povabil lani," je ameriškim novinarjem priznal Dončić. "Mislim, da nisem najboljši v tenisu," je še dodal Slovenec, nato pa ga je eden od novinarjev spraševal, ali drži, da ga je Nowitzki želel na skrivaj preizkusiti, da ne bi preveč izstopal. "Menda je hotel videti, kako dobri ste. In vas je povabil k sebi domov, a niste prišli," je dejal novinar, ki je hotel vedeti, kaj se je zgodilo. 

"To ni res. Kar vprašajte Dirka, kaj je res," je dejal Dončić in seveda je novinar res vprašal Nowitzkega. "Takole je bilo. V ponedeljek sem mu poslal sms, naj pride k meni, da poskusiva igrati tenis. V torek je šel v Miami z ekipo, v ponedeljek je imel čas. Toda prišlo je do nesporazuma. Njegova angleščina ni sijajna, očitno pa je tudi še vedno bil na slovenskem času, tako da ni prišel," je dejal Nowitzki in pošteno nasmejal vse prisotne goste. 

"Se pa Luka izjemno rad igra in je tudi pravi zabavljač, tako da mislim, da se bo odlično znašel, tudi če so druge teniške kvalitete vsekakor vprašljive," je še dodal Nemec. Spodaj si lahko ogledate posnetek dialoga, o katerem govorijo vsi in ki se o ZDA širi kot požar. Če vam ga ne prikaže, pa ga najdete na tej povezavi. 

Članki iz rubrike