Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
4 13.07.2019 09:56:08

KONČNO pomoč za Dončića!? V Dallas TRIKRATNI PRVAK LIGE IN MVP FINALA!?

Reuters
Medtem ko so se njihovi konkurenti dodobra okrepili, je bil Dallas na NBA tržnici zelo pasiven.

Zahodna konferenca lige NBA je dobila še eno supermoštvo. Jamesu Hardenu se je pri Houstonu pridružil Russell Westbrook. Oba kluba iz Los Angelesa imata fantastičen dvojec, Lakersi LeBron James - Anthony Davis, Clippersi Kawhi Leonard - Paul George. Tukaj so še vedno izjemni Golden State Warriorsi, v prejšnji sezoni odlični Denver Nuggetsi. Izjemno se je okrepila ekipa iz Utaha, Portland je v zadnjih letih pokazal, da je zelo kakovostna ekipa ... 

Skratka: Dallas bo imel zelo težko nalogo že uvrstiti se v končnico. Vodstvo kluba je kot kaže le uvidelo, da Luka Dončić in Kristaps Porzingis potrebujeta pomoč in se odločilo, da bo napadlo trikratnega zmagovalca lige NBA z Golden Statom in nekdanjega MVP-ja finala lige NBA Andreja Iguodalo. 

iguodala
Že 35-letni krilni košarkar, ki velja za enega najboljših obrambnih košarkarjev v ligi, je pred dnevi odšel v Memphis, kamor ga je poslal Golden State, da bi sprostil prostor za D'Angela Russella. Memphis nima namena zadržati Iguodale, a z njim tudi ne želi prekiniti pogodbe, temveč želi zanj nekaj iztžiti. Dallas ponuja Courtneyja Leeja, kar ni najbolj mamljiva ponudba, toda onstran luže so analitiki prepričani, da bi se Memphis in Dallas na koncu le lahko dogovorila za prestop. 

Članki iz rubrike