phillip schofield 1 Dobra karma

Po 27 letih zakona priznal, da je gej, pred tem pa...

meghan markle Svet24.si

Meghan meni, da se jima je dvor maščeval

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

jadrnica, ogenj Svet24.si

Goreča jadrnica, opekline, klic na 112, v glavi ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

04-tv-dobrizdravniki-2-dobrizdravnik Njena.si

Skrita vloga zvezdnika v seriji Dobri zdravnik

Klemen Slakonja Njena.si

Slakonja o odnosu s partnerko, igralko Mojco Fatur...

ku
ku
3 11.07.2019 09:15:35

TRI STVARI, ki jih Luka MORA POPRAVITI! Veliki šef CUBAN brez zavor - glejte, kaj MORA biti bolje!

Profimedia
Lastnik Dallasa Mark Cuban je brez dlake na jeziku spregovoril o stvareh, ki jih mora Luka Dončić izboljšati pred novo sezono.

Američani o Luki Dončiću že praktično celotno sezono govorijo in pišejo v presežnikih. Njegova krstna sezona v ligi NBA je bila zares sanjska, kronal pa jo je z nazivom najboljšega novinca. 

V naslednji sezoni pa ga čaka še zahtevnejša naloga, saj bo nosilec Dallasove igre in skupaj s Kristapsom Porzingisom ključni član ekipe. Tudi zato vodstvo Dallasa želi storiti vse, kar je v njihovi moči, da ta košarkarja sezono dočakata najbolje pripravljena. Tako je številčna klubska odprava v Sloveniji oziroma Latviji obiskala oba in jima tudi na počitnicah pripravila strikten program dela. 

In kaj je po besedah Marka Cubana tisto, kar mora Luka Dončić nujno popraviti pri svoji igri? "Tako mlad je odigral že toliko tekem z odraslimi moškimi, toda pri sedemnajstih, osemnajstih letih telo ni nikoli utrujeno. Prav tako pa nikoli ni odigral 82 tekem proti košarkarjem, ki so dvakrat večji kot on. Pa že on je velik fant. Proti koncu sezone se je moral zgrda naučiti to, da mora nekoliko upočasniti, naučil se je pomena kondicije in pravilne prehrane, to so stvari, ki se jih mora vsak profesionalni košarkar v NBA naučiti," je začel Cuban in dodal: "Boljši je lahko pri metih, veliko smo se pogovarjali o tem, kaj lahko še stori s svojo levo roko. Lahko izboljša svojo eksplozivnost in hitrost. Ima neverjeten pregled nad igro, če lahko vse to, kar že dela, stori nekoliko hitreje, bo lažje za vse."

Članki iz rubrike