Aleksa Balašević Svet24.si

Balaševićev sin obžaluje vse, kar je storil v ...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Foto 1 Revija Stop

Maja Monrue: Še vedno verjame, da je v dvoje ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 01.07.2019 17:59:40

GORAN DRAGIĆ se ni preselil v Dallas, toda odpira se mu še BOLJ SANJSKA OPCIJA

Reuters

Vročica še vedno poskuša najti partnerja v kupčiji, ki bi na Florido pripeljala Jimmyja Butlerja. V nasprotni smeri, v Filadelfijo bi odpotoval Josh Richardson, a da bi se številke izšle, je bilo potrebno najti še tretjega partnerja v kupčiji. V Miamiju so bili prepričani, da so ga dobili v Dallasu, toda prišlo je do nesporazuma. Mavericksi so bili namreč prepričani, da bodo dobili Derricka Jonesa ml. in Kellyja Olynyka, Vročica pa je želela v Teksas poslati Dragića, saj se v nasprotnem primeru ne bi izšlo glede denarja.

Pogovori so obstali na mrtvi točki, kaj lahko pa se zgodi, da se bodo v igro oziroma kupčijo kmalu vključili Los Angeles Lakersi. Seveda pa bo pri tem potrebno počakati na odločitev Kawhija Leonarda. Če se slednji ne bo odločil za škrlatno-zlati dres, bodo Jezerniki imeli na voljo 32 milijonov prostora v "salary capu", trg prostih igralcev pa je že precej izsušen. In takrat bo Dragić ter njegova enoletna, 19 milijonov dolarjev vredna pogodba, vsekakor ena izmed opcij, vsaj tako menijo poznavalci.

Miami ne bi imel nič proti, če bi se znebili Dragićeve 19 milijonov težke pogodbe. Problem je le, ker Lakersi nimajo prav veliko ponuditi v zameno. Vsaj ne kaj takšnega, kar bi zanimalo Vročico in/ali Philadelphio. Večina izborov na prihodnjih naborih je namreč pred tedni odpotovala v New Orleans.

Čeprav se je že dodobra udomačil na floridi bržkone tudi sam Dragić ne bi imel prav dosti proti selitvi v mesto angelov. Jezerniki bodo z LeBronom Jamesom, Kylom Kuzmo in Anthonyjem Davisom med kandidati za naslov. Ne glede na spremljevalni orkester. 

Članki iz rubrike