Mario Pavlović Odkrito.si

»Po 40 letih se počutim kot zmagovalec!«

robert roškar Svet24.si

Takšnih vprašanj od voditelja ni pričakoval nihče

angel Svet24.si

Za sodelovanje z angeli obstaja tudi nekaj pravil

predlog pokrajin Svet24.si

Past načrtovane ustanovitve regij: razbohotenje ...

maja Šuput Svet24.si

FOTO: Hrvaška pevka z nogo soprogu držala ...

jani pavec 1 Njena.si

Jani Pavec spet postal očka

filip flisar Njena.si

Tako velika je že hči Filipa Flisarja

ue
ue
0 01.07.2019 09:46:36

V KOPER še en mladi SLOVENEC! To bo TANDEM prihodnosti!

m24.si
V Kopru so oznanili novo okrepitev.

Moštvo Sixt Primorske počasi dobiva končne obrise pred novo sezono, v kateri bo branilo naslove v vseh treh slovenskih tekmovanjih (Superpokal, Pokal Spar in Liga Nova KBM). Koprski ekipi se je pridružil mladi organizator igre Nejc Barič (183 cm, 1997), ki je pred selitvijo na Obalo sedem let igral v dresu Zlatoroga.

Sixt Primorska se lahko tako pohvali, da bosta njeno dirigentsko paličico na parketu vihtela najobetavnejša slovenska organizatorja igre. Poleg Bariča v ekipi tigrov namreč še naprej ostaja tudi njegov vrstnik, ravno tako 22-letni Žan Mark Šiško. Pred trboveljskim košarkarjem sta primorski klub okrepila slovenski reprezentant Žiga Dimec in Američan Stephen Holt, sodelovanje pa podaljšala oba najkoristnejša posameznika pri osvajanju štirih lovorik minule sezone Marko Jagodić Kuridža in Marjan Čakarun.

"Resnično sem vesel, da bom lahko zaigral za ekipo, ki ima visoke ambicije v vseh tekmovanjih, v katerih nastopa. Sixt Primorska je ena najbolj ambicioznih zasedb v regiji in mi daje možnost za dokazovanje. Iskrena hvala vodstvu kluba za zaupanje in ponujeno priložnost. Komaj čakam, da spoznam fante in navijače ter da skupaj znova spišemo odlično zgodbo," je povedal Barič.

Članki iz rubrike