možgani Dobra karma

Horoskop: napočil je čas za čiščenje ...

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Ana Soklič Njena.si

Ana Soklič javno pohvalila Lino Kudozović

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

ue
ue
0 01.07.2019 09:46:36

V KOPER še en mladi SLOVENEC! To bo TANDEM prihodnosti!

m24.si
V Kopru so oznanili novo okrepitev.

Moštvo Sixt Primorske počasi dobiva končne obrise pred novo sezono, v kateri bo branilo naslove v vseh treh slovenskih tekmovanjih (Superpokal, Pokal Spar in Liga Nova KBM). Koprski ekipi se je pridružil mladi organizator igre Nejc Barič (183 cm, 1997), ki je pred selitvijo na Obalo sedem let igral v dresu Zlatoroga.

Sixt Primorska se lahko tako pohvali, da bosta njeno dirigentsko paličico na parketu vihtela najobetavnejša slovenska organizatorja igre. Poleg Bariča v ekipi tigrov namreč še naprej ostaja tudi njegov vrstnik, ravno tako 22-letni Žan Mark Šiško. Pred trboveljskim košarkarjem sta primorski klub okrepila slovenski reprezentant Žiga Dimec in Američan Stephen Holt, sodelovanje pa podaljšala oba najkoristnejša posameznika pri osvajanju štirih lovorik minule sezone Marko Jagodić Kuridža in Marjan Čakarun.

"Resnično sem vesel, da bom lahko zaigral za ekipo, ki ima visoke ambicije v vseh tekmovanjih, v katerih nastopa. Sixt Primorska je ena najbolj ambicioznih zasedb v regiji in mi daje možnost za dokazovanje. Iskrena hvala vodstvu kluba za zaupanje in ponujeno priložnost. Komaj čakam, da spoznam fante in navijače ter da skupaj znova spišemo odlično zgodbo," je povedal Barič.

Članki iz rubrike