900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
0 22.06.2019 09:43:55

Prvi mož Miamija razkril USODO DRAGIĆA! Poglejte, Goran bo …

Profimedia
Pat Riley je bil odkrit, marsikoga je presenetil.

Prvi mož Miamija je po naboru novincev, na katerem je Vročica izbrala branilca Tylerja Herroja, spregovoril o prihodnosti franšize. Negotova je predvsem usoda Gorana Dragića, ki se je odločil izkoristiti člen v pogodbi za avtomatsko podaljšanje sodelovanja še za eno sezono, kar ne sovpada čisto s filozofijo Miamija. Tam so se namreč lotili pomladitve ekipe, saj z obstoječo niso konkurenčni za boj za naslov prvaka. Dragić se tako omenja kot eden od igralcev, ki ga bo Miami poleti skušal zamenjati.

A to so predvsem govorice v medijih, ki jih je še podkrepilo dejstvo, da se je med Dragićevo odsotnostjo zaradi poškodbe v lanski sezoni na organizatorskem položaju solidno znašel Justise Winslow , ki je v tem obdobju v 31 minutah dosegal po 13 točk in 4,6 podaje na tekmo ob 46-odstotnem metu iz igre in 36-odstotnem za 3. Lastnik franšize Riley je govorice zanikal.

Zagotovil je, da bo Dragić tudi v naslednji sezoni prva violina moštva s Floride. »Goran bo tudi naslednjo sezono naš prvi organizator. Vem, da nekateri na tem položaju že vidite Justisa, toda Goran ostaja naš prvi organizator,« je dejal ameriškim novinarjem. Seveda pa ni izključeno, da častnemu kapetanu slovenske reprezentance s tem zgolj dviguje ceno na trgu prostih igralcev.

Značke: goran-dragić, miami, nba

Članki iz rubrike